Algselt postitas golgolgol
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Zirkzeed ja Dorgut ei taha näha enam kunagi Unitedi särki kandmas.
Taaskord samuti ,Amorim out. Kui sa ei suuda oma meestest nii palju ka välja pigistada, et 10mehelise Moyesi tiimi vastu skoorida, siis sa oled torbik treener kes on pukis ainult tänu sellele, et Ratcliffe ja Berrada ilmselt on City agendid ja taovad teineteisel salaja pihku selle massohismi peale.vip loožis. Muud seletust olla ei saa.
- Likes 1
Kommentaar
-
Read every word that Ruben Amorim had to say in the embargoed section of the pre-match press conference ahead of the Crystal Palace game.
Amorim on ikka täielik delusional muidusööja. Igal pool mujal näeb tonti, peale iseenda (a la Dorgu bussi alla loopimine - pole vale jutt, aga pressikal niimoodi indiviide liistule panna oma perse kaitseks on ikka tase omaette), ja teoritiseerib mingite stsenaariumite üle, mis kunagi tõeks ei saa ega ole saanud ("Imagine if we won the game against Everton, all this conversation would be completely different. You will talk and you will be here asking me about top four. One game, one shot on goal.").
Tüübil on aeg hakata rohkem peeglisse vaatama. Ei näe temal mingit tulevikku Unitedis ja need saavad ühed pikad ja venivad aastad olema tema lepingu lõpuni..
Kommentaar
-
Võit läbi õnne. Mängupilt on täielik saast. Amorimi käe all pole ühtki käiku juurde tehtud või mingis suunas arenetud. Manchester United vist tõesti ainuke tööandja maailmas, kus üks employee (Amorim) stabiilselt võib underperformida kinga saamata. Portugallased kõik on meeskonna nõrgim lüli hetkel.
Martinez tagasi on ainus positiivne väljavõte mängust.
Kommentaar
-
Sa teist poolaega ikka vaatasid? Mängiti täitsa normaalselt ja Palace ongi v hea olnud see hooaeg.Algselt postitas Mister Vaata postitustVõit läbi õnne. Mängupilt on täielik saast. Amorimi käe all pole ühtki käiku juurde tehtud või mingis suunas arenetud. Manchester United vist tõesti ainuke tööandja maailmas, kus üks employee (Amorim) stabiilselt võib underperformida kinga saamata. Portugallased kõik on meeskonna nõrgim lüli hetkel.
Martinez tagasi on ainus positiivne väljavõte mängust.
Ma ei saa sellest Amorimi vihkamisest aru.
Mina näen küll, et asjad liiguvad õiges suunas, tuuakse mehi kes tahavad mängida ja kui lõpuks kõik tükid olemas selle süsteemi jaoks hakkab see ilusat mängu näitama.
Treenerit vahetama peaks esmalt Liverpool vaadates nende viimaste mängude statistikat.
Kommentaar
-
Ei vaidle vastu, teine poolaeg oli tõesti parem, aga suure tõenäosusega mitte õige suuna ja arenemise tõttu, vaid sestap, et üks tiim mängib Euroopas ja teine mitte. Puhas energiavarude vahe, mitte tasemeAlgselt postitas Tzaby Vaata postitust
Sa teist poolaega ikka vaatasid? Mängiti täitsa normaalselt ja Palace ongi v hea olnud see hooaeg.
Ma ei saa sellest Amorimi vihkamisest aru.
Mina näen küll, et asjad liiguvad õiges suunas, tuuakse mehi kes tahavad mängida ja kui lõpuks kõik tükid olemas selle süsteemi jaoks hakkab see ilusat mängu näitama.
Treenerit vahetama peaks esmalt Liverpool vaadates nende viimaste mängude statistikat.
Seda enam on müstika, kuidas nii vähese koormuse pealt ei suudeta vähemuses Evertoni võita jne.
Kui niimoodi asjale otsa vaadata, et küll õigeid mehi tuuakse ja kunagi hakkab toimima, siis me ootame veel 20 aastat. Ükski tõsiseltvõetav jalgpallur ei taha varsti enam liitudagi, kui aasta aastasse ei suudeta Euroopas mängida. Maine aina halveneb.
Vaatame. Järgmised 3 mängu peaks olema kohustuslikud võidud, kõik alla selle ja võib pigem Euroopa unistuse taas maha matta üheks hooajaks.
Kommentaar
-
Kui vastane üritab jalgpalli mängida ja ei seisa Evertoni kombel kahe liiniga karistusala joonel, siis tuleb välja küll. Mbuemol on natukene ruumi vaja, et hoog üles saada. Evertoni vastu sellist asja polnud ja olime hädas.
Amorim on normaalne mees. Eks kui paar kaotust tuleb, siis mu arvamus muutub jälle
Kommentaar
-
This result will never ever, ever, ever, ever happen in mens league! Olen nõus oma auto panti sellepeale panema.Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Võtke välja.
Kommentaar
-
Noortetöö taset näitab ikka. Sloti ajal paistab akadeemiale tagasikäik. Motivatsiooni samuti vähem, sest oma kasvandikele panustamist ei paista.Algselt postitas Wingback Vaata postitust
This result will never ever, ever, ever, ever happen in mens league! Olen nõus oma auto panti sellepeale panema.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar