320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    kas M_Kaasik ja MihkelK on samad tuubid voi?
    Miks, kas M tähendab tingimata Mihklit ja K Kaasikut? Milleks üldse selline küsimus?

    Kommentaar


      Üks hooaja jubedamaid esitusi ja sajaprotsendiliselt teenitud võit Milanile. Kurat, kui ikka ei taha sinna finaali, siis oleks võinud ju jätta üldse sõitmata Itaaliasse - see esimene poolaeg oli absoluutne porno. Anda Milanile nende kodus keskväli esimesest minutist vabatahtlikult ära, no lollimat liigutust annab teha. Ronaldo - null, Carrick - täielik null, Fletcher hiljem tegi mõned teravamad liigutused, aga üldjoontes samasse auku. Scholes oli ainus, kes enam-vähem oma välja mängis. Omaette vend on muidugi Heinze, kelle esimene poolaeg oli ikka tõsiselt pask. Kaitses hakkama ei saa, siis ronib rünnakule, kaotab vastase poolel palli ja ei ole seda lootustki, et tagasi jõuaks - kõva 90% Milani esimese poolaja rünnakutest tuli tema äärelt, mida keskkaitsjad, Ronaldo ja kurat teab kes veel kogu aeg meeleheitlikult lappima pidid. Ja krdi Seedorf (vaieldamatult MoM) jookseb üksipäini kogu keskvälja ribadeks, no millest me räägime. Gattuso, Ambrosini - mitte ühtegi sellist meest meie pool täna ei olnud. Kurb.
      Ning et rant täiuslik oleks, siis Fergie tegutsemisest ma ei saa ka üldse aru. Kuhu Smith jäi näiteks? Võtnud see Ronaldo välja sealt, Smithil nagu tahtest puudu ei tohiks jääda. Või OG? Selle asemel toob ta sisse Saha, kes pole sisuliselt viimased kaks kuud mänginud, tramaivõi. Igatahes edu Liverpoolile, loodetavasti on sel aastal jälle Inglise klubi kord karikas koju tuua.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

      Kommentaar


        ei saanud ka aru miks fergie 60 min paiku 2 v isegi 3 vahetust ei teinud korraga, mis tal kaotada oli? ronalts oli täna ikka täielik koomik kas tal midagi üldse välja tuli? aga jah juba 10. sekundi paiku tegi esimese idiootsuse (kannaga heinzele kiiruse peale) mis välja ei tulnud... hale.

        Kommentaar


          Au Milanile. Nende poolt ilus mäng. Meie omad esimene pool ajasid isegi nutma lausa. mängu jooksul ei saadudki ühtegi korraliku võimalust. Vähemalt teisel poolel üritati. Aga muidu oli seis masendav ... Ei suudagi kohe nimetada meest, kes olid enda tavalisele mängule isegi lähedased. Ronaldo peatati. Heinze oli üllatavalt mõttetu mees. Nojah nii võiks jätkata. Kõigil oli oma hea hetk ka, aga lihtsalt võimatu on neid välja tuua praegu.
          Aru ma ei saa ka Saha sissetoomisest...

          Tuleb lootma jääda vaid sellele, et 'pool toob karika jälle inglismaale
          Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

          My spell checking is second to nine!

          Kommentaar


            Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
            kas M_Kaasik ja MihkelK on samad tuubid voi?
            Nalja teed või, kas juba nimedest ei saa aru? Miks sa üldse nii arvasid??
            Glooory glooory ManUnited!!!

            Kommentaar


              Mina pean samuti hooaega sellegipoolest juba kordaläinuks.Eilne kaotus ei oleks nii hull kui poleks mängupilti näinud. Milan on tugev vastane, neile pole häbi kaotada, nagu Portole, aga see ülekaal oli liiga metsik, halb hakkas lausa.
              Kaka on super, aga ka tal on täiesti 0 päevi olnud.
              Nüüd enam mingit muud võimalust ei ole, Premieri tiitel ja FA karikas koju
              MU FCUK

              Kommentaar


                Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga


                tuleb nõustuda.

                Kommentaar


                  Algselt postitas ertz Vaata postitust
                  Tuleb ju süüdlast otsida. Nende vanakeste arvates on nn "great player" ainult inglane, kes lihtsalt ei naudi mängu vaid lihtalt lööb, lööb ja sööda koguaeg nn ettepoole.

                  Ja mis eilsest mängust veel pajatada. Mängu kaotas fergi mitte mängijad. Ja nood kes te siin Scholesi kiidata ei saa mina aru. Ainukesed söödud mis ta tegi olid tahapoole ja kui ette tuli ründajale või poolikule sööta siis "jumalal" ideed polnud.

                  Ronaldo on kindlasti hea mängija, kuid selleks et tema tase avalduks vajab ta oma meeskonnalt ka vastavat taset mitte mingeid eitesi keskväljale, kes ei julge kordagi anda keha.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas ertz Vaata postitust
                    Ei oleks kunagi oodanud, et Ronaldot toetan, aga see on ikka klassikaline "what a difference a day makes" kommentaator. Sattus olema sitt päev ja seekord ei jooksnud ta Gattusot umbe (vms terminit eelmise mängo kohta tarvitati LOL), samas ju selgelt tegemist EPL hooaja parima mängijaga.

                    LOL Ginola oli siis juukseshampooni mees. Lahe oli kui päss hakkas rääkima Busby Babedest, Bobby Charltonist jms. Ma kujutan ette kui vanal heal ajal oleks sellised rahad jalgpallis olnud nagu praegu, oleks need vennad ka rahulikult Maseratidega ringi kihutanud ja 3 lk. tädisid kärutanud.
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

                    Kommentaar


                      keegi ei väidagi et ronn ei oleks hea mängija, või isegi EPL hooaja parim mängija. suure tõenäosusega on ta ka ilmselt hetke maailma 10 või isegi 5 parima fudari seas. aga point on selles et ta on rumal mängija. et olla parim, võib mõnikord lihtsaid asju ka lihtsalt (!) teha.

                      Kommentaar


                        tohoh, päris huvitav kommentaar, et rumal mängija. võiks ikka tuua mingeid vettpidavaid näiteid oma väite kinnituseks.

                        eile jäi vastasseisus gattuso - ronaldo ilmselgelt peale esimene. paljud seda ei suuda, selles suhtes respekt gattusole, kes küll ronaldo ohjamiseks kollase kaardi teenis, ent oma meeskonna võidus väga olulist rolli mängis.

                        ning üleüldse oli milan tõesti parem, ei lasknud meil oma mängu mängida. küllap sai saatuslikuks liialt napp eduseis ning lühike kaitsemängijate pink. hooaeg on olnud pikk ning lõpus võidab ikka see, kes kauem vastu peab. seekord siis niiviisi.

                        30mänguline väravalöömishoog rauges eilseks, ent oleme varemgi sel hooajal näinud, et vigadest õpitakse kärmelt, lisaks hakkab ka kaitseliin taas korda saama. hoidke alt, sinised!
                        Which ship has never docked at Liverpool?
                        The Premiership.

                        "Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

                        Kommentaar


                          Järjekordne masendav esimene poolaeg, mehed olid vist veel riietusruumis vihma eest varjul. 4-3-3 polnud ka just kõige parem taktikaline valik, Milani äärekaitsjad said rahulikult rünnakule lülituda, kui mindi üle 4-4-2 paranes natuke mängupilt aga ... Rooney ei ole üksi ees olles just kõige parem sellise klassiga meeskonna vastu.
                          Teise poolaja esimesel poolel kui saadi mingisugunegi surve peale pandud, oleks pidanud kellegi ründesse sisse tooma (Smithi või OGS-i, Saha oleks võinud veel pingil puhata), mitte ootama nii kaua.
                          Milan vääris rohkem võitu, mille nad ka kenasti vormistasid.
                          Aga Ronaldo läheb ainult paremaks. Õigete otsuste tegemine (millal sööta, millal mitte; millal triblada, millal mitte jnejne.) tuleb kogemustega.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas ertz Vaata postitust
                            juba 10. sekundi paiku tegi esimese idiootsuse (kannaga heinzele kiiruse peale) mis välja ei tulnud... hale.
                            Sellest oli näha, et head nahka seekord ei tule. Mõni oli end mänguks väga valesti häälestanud. Kurbkurb. Õnneks on juba sel nädalavahetusel võimalik vigade parandus teha ning kui kõik ideaalselt läheb (võidetakse Cityt, Chelsea ei saa jagu Arsenalist) liiga tiitel kindlustada.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas sicmic Vaata postitust
                              tohoh, päris huvitav kommentaar, et rumal mängija. võiks ikka tuua mingeid vettpidavaid näiteid oma väite kinnituseks.
                              no sa mängu ei näinud või???

                              Kommentaar


                                Algselt postitas ertz Vaata postitust
                                no sa mängu ei näinud või???
                                mina nägin sellist mängu, kus kahest suurepärasest mängijast - gattuso ning ronaldo - oli üks selgelt paremini häälestunud. sellisel tasemel võitluses ei peaks kumbagi rumalaks tituleerima.
                                Which ship has never docked at Liverpool?
                                The Premiership.

                                "Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

                                Kommentaar

                                Working...
                                X