Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lõpus muututi ikka üpris lohakaks, Rooney pidi isegi karumöiret kaaslaste suunas tegema. Aga muidu igati korralik ja oodatud tulemus divarisatsi vastu.
Sotoni olukorda arvestades (liigast väljakukkumas ning kehv finantsseis) oli vastupanu kuni punase kaardini täiesti arvestatav. Ning kui lisada napist suluseisust löödud esimene värav ning üsnagi karvane penalti, siis võib ka mõnevõrra ebaõnnele viidata. Paterson oli muidugi idikas ning sellega oli asi ka tehtud ja põnevus kadunud. Berbatov võiks samasugust mängu ka klass kõrgemate pallurite vastu näidata. Evans on minu jaoks endiselt mõnevõrra kahtlane tegelane, samas Welbeck õigustas temasuunalist haipi kindlasti
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Ohjummil, jälle need Arsenali fännid käivad võõras teemas lällamas.
Esimene kord ehk isegi oli naljakas. Huumorisoon nagu Sellil, ma ütlen. Üle oma võimete ning aukartuseta mängisid nad kuni vähemusse jäämiseni küll. Aga noh, eks teatud üleolev suhtumine käib suurklubi toetamise juurde ju nii ehk naa. Mina peaks ju teadma, eks
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Mängis positsioonist väljas. Kui Makelele äärele satuks, oleks tagajärg samasugune. Aga erinevalt Makelelest on iirlasel silm väravale ka olemas. Andke poisile armu, Neville niigi möliseb temaga igal võimalusel, nii mängus kui mängueelsel soojendusel, nagu kord MUTV-st näha oli.
Laen näiteks Championshipi oleks hea jah, aga laenu kuskile Kreekasse või jumal teab kuhu ma küll ei pooldaks. Jube vähe on meest näha olnud kahjuks, ma loodan küll, et saab vähemalt Derby mängudes ennast näidata.
Tevez siis peale seda hooaega lahkumas ? Nõuab suuremat palka vms. Koopamehe lahkumise järel saaks Manucho kindlasti rohkem mänguaega.
ega ta pole meie oma olnudki ja asi pole palgas, vaid selles, et pole ostu huvi üles näidatud. kahtlemata on ta oluline mängija ja loodan et ta ikkagi ostetakse.
Kommentaar