Jajah, võite terve suve nutta nüüd.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Õnne teile, kuid ära nüüd pikalt nuta, kui krissu ära läheb, ma ütlesin, et peate varakult otsima uut pooserit.Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustJihhaa, palju õnne kamraadid ja kaasfännid!
ja sa Aavi tõmba ***
Kommentaar
-
Portugali mängu jaoks teen siiski postri Kiku pildiga ja kirjutan juurde "holy diver"

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Õnne Mancidele. Aga sa mine väärtusta oma jalgpalli edasi, tosser.Algselt postitas flameas Vaata postitustPortugali mängu jaoks teen siiski postri Kiku pildiga ja kirjutan juurde "holy diver"
Kommentaar
-
gränkatjuleions ja fak ohvsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Seleta nüüd, mis moodi see ilus oleks?Algselt postitas budulojus Vaata postitustÕnnitlused Manku fännidele!!!Võiksite viimase mängu kaotada,see oleks päris ilus liigutus
Kommentaar
-
Hull jääks püsima ja NUFC-i omade unistus mängida ChampioshipisAlgselt postitas Epic Vaata postitustSeleta nüüd, mis moodi see ilus oleks?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
KEEP RAFA,,,Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustgränkatjuleions ja fak ohvThe Reward is Cheese.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar