nagu ma aru saan on täna Middlesbrough ja Manchester United vaheline mäng. oskab keegi öelda mis kell see eesti aja järgi hakkab ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FA Cup 2007
Collapse
X
-
Päris meeldivat meelelahutust pakuti eile. Eesmärk, et karikas Londoni ehk Mäntsesteri ei rändaks jäi küll täitmata ja seda tänu Boatengi arusaamatule liigutusele karistusalas. Boro oli siiski tubli, end Rooney väravast heidutada ei lasknud. Lisaks peab veel mainima, et Joh. Puuvärav on keskkaitses päris korralikku vormi tõusnud - pole ime, et Rafa agendid teda vaatamas käinud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Fantastiline meeleolu Plymouthis. Tõesõna käegakatsutav ja südamega tuntav. Mis siis, et mäng oli kohutav ping-pong - ühe meeskonna käest teisele palli jõnksutamine. Vahest Chelsea omanduses olev Sinclair paistis vähekene ka oskustega silma ja ManU-le kuuluv Watfordi kollkipper Foster samuti. Aga minu lemmik oli Watfordi raudne keskkaitsja Danny Shittu. Muljetavaldavalt hea mäng.
Blackburni mäng oli muidugi tasemelt hoopis teisest klassist. Mark Hughes on mehed tublilt mängima pannud. Kindlasti võib selle tiimiga karikas ka suurtele ja vägevatele vastu hakata.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
FA Cup semi-final draw:
Blackburn v Chelsea or Tottenham
Watford v Middlesbrough or Manchester United"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Kui väga lühidalt eile toimunu kokku võtta, siis Chelsea ja Tottenhami mängu peab ikkagi iseloomustama ühe lihtsa sõnaga: klassivahe. Ootasin Spursilt kodus märksa paremat mängu, kuid Chelsea tegi seda jälle. Pisut, aga täiesti piisavalt üle. Nagu ikka.
Mis puudutab aga ManU ja Middlesbrough mängu, siis Vincenti silmis tõestan ma end järjekordselt täieliku idioodina. On ilmselge, et sisuliselt on C. Ronaldo selle hooaja parim jalgpallur Inglismaal. Absoluutselt briljantne. Aga mina talle siiski seda auhinda kätte ei annaks, sest selles teatud (sugugi mitte talle ainuomases tegevuses) on ta lausa ainulaadne. Ja mina seda tegevust auhinnaga ei pärjaks.
Poolfinaalid:
Blackburn - Chelsea
Watford - ManUthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMis puudutab aga ManU ja Middlesbrough mängu, siis Vincenti silmis tõestan ma end järjekordselt täieliku idioodina.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Küllap aeti meid sinuga sassi, kuna mina võtsin vabaduse tituleerida kretiiniks igaüht, kes mainit olukorda daiviks peab. Aga see ei tähenda, et mcn peab kohe jälle ennast puudutatuna tundma, kuna antud hetkel pidasin silmas kedagi kasutajat 'manpe' vms.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Pean isikute segiajamise pärast vabandama. Probleem tuleneb sellest, et ma ei suuda endiselt harjuda nende veidrate piltidega, mis noortel ja trendikatel klubilogosid asendavad. Oleks mõlemal ManU logo nagu kord ja kohus, poleks kahetsusväärset segiminekut kindlasti toimunud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKüllap aeti meid sinuga sassi, kuna mina võtsin vabaduse tituleerida kretiiniks igaüht, kes mainit olukorda daiviks peab. Aga see ei tähenda, et mcn peab kohe jälle ennast puudutatuna tundma, kuna antud hetkel pidasin silmas kedagi kasutajat 'manpe' vms.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar