Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Championship
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusttundub et ka teine kauaaegne premieri sats on langemas esiliigasse.jutt siis southamptonist
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusttundub et ka teine kauaaegne premieri sats on langemas esiliigasse.jutt siis southamptonist
Kommentaar
-
See nädalavahetus kuulus küll Huntidele. Jälitajad libastusid, aga neile tõi Michael Kightly kolm punkti. Kightly, loodetavasti järgmisel hooajal Premieris, on üks Inglismaa keskvälja tulevikulootusi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSee nädalavahetus kuulus küll Huntidele. Jälitajad libastusid, aga neile tõi Michael Kightly kolm punkti. Kightly, loodetavasti järgmisel hooajal Premieris, on üks Inglismaa keskvälja tulevikulootusi.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustaga ma olen valmis oma mütsi ära sööma, kui ta ühegi mängu A-koondises kirja saab
See nokaga müts?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustRyan Giggs of non-league football? Poiss on küll hea, aga ma olen valmis oma mütsi ära sööma, kui ta ühegi mängu A-koondises kirja saab. Kui sul selles vanuses on all paar hooaega divaris ning mõned U21 mängud, siis eriliseks tulevikulootuseks teda küll pidada ei saa.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustaga ma olen valmis oma mütsi ära sööma, kui ta ühegi mängu A-koondises kirja saab.Algselt postitas fitti Vaata postitustSalvestan.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Pidutseja2008 Vaata postitustSats on 3 punkti joonest ja mäng varuks ning sa räägid nii, nagu oleks juba kukutud. Lisaks sellele on meeskonna esitused vist viimasel ajal hoopiski ülesmäge läinud (selles suhtes, et vahepeal oldi vist lausa 8 punga joonest). Ka mina ei leia põhjust, miks ei peaks pääsema. Samas finantsiliselt on üsna seal samuseski.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitust
Liigatabelis on Pühakud hetkel väljalangeja kohal, kuid võimelised välja rabelema.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar