Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise liiga 2007-2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma sulle teen trahviburgerit . Pealegi, minu söömistempo juures istume sel juhul pool päeva seal... Aga laua reserveerimise idee on iseenesest täitsa jumekas - äkki lükkamegi augusti algusse, mäkis on sünnipäevaruum täitsa olemas? Saad klotsidega mängida ja.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

ja näomaalinguid saab ka teha. sell teeb endale adebayori näo näiteks

Kommentaar

Jap olen ka näinud kuidas seal erinvate loomade nägusid tehakse nagu Ahv, Koer või Kass .

Kommentaar

Algselt postitas Hughes Vaata postitust
          kas oskab keegi öelda, mitme hooajaga on kõige kiiremini tõustud conference divisionist premieri või siis varasematel aegadel tugevuselt viiendast liigast esimesse ?
          Wimbledon tõusis Liigasse 1977 ning kõrgliigasse jõudis 1986. Teisi nii kiireid tõusjaid ei meenu: neli liigat tekkis 50-ndate lõpus ja sestpeale tõusnutest on üsna vähesed kõrgliigasse jõudnud (meenuvad Oxford ja wigan, kel läks kauem aega)
          Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Tabel alumise otsa meeskondade Readingu ja Fulhami madinas sai 3 punkti relegatsioonialas olev Fulham. Avavärava lõi Brian McBride 24. minutil Simon Davies' söödust. 2. poolajal suutis Fulham 3 korda latti lüüa enne kui Erik Nevland sai mängu viimasel minutil jala valgeks.

Kommentaar

Algselt postitas lock Vaata postitust
              Tabel alumise otsa meeskondade Readingu ja Fulhami madinas sai 3 punkti relegatsioonialas olev Fulham. Avavärava lõi Brian McBride 24. minutil Simon Davies' söödust. 2. poolajal suutis Fulham 3 korda latti lüüa enne kui Erik Nevland sai mängu viimasel minutil jala valgeks.
              käi persse, Asjahuviline!
              Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust

Tekkiski siin küsimus, et kas kuu lõpus virelevatele sõpradele (nagu näiteks fitti, jyriöö ja raidur) õlle ostmine on heategevus või mitte?
                Paistab, et velts ei vaevu reageerima. Millest on ülim kahju. Aga noh, kuu lõpuni on sutt aega veel.
                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

10 p. vahet, 4 mängu, ootame siis ikka nädalavahetuse ära.

heategevus = Hea + Tegevus, alkoholi ostmine sinna alla ei kuulu. Ehk et kui siis see üllatus saab juhtuma ja Arse*** selle fantastilise saavutusega hakkama saab, siis ootaks sellilt konkreetset ettepanekut, kes peaks raha saama.
                  "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

See oleks üks laste varjupaik, kui sobib.
                    Supplies!

Kommentaar

cool.......
                      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                        See oleks üks laste varjupaik, kui sobib.
                        ok, läks teil vist õnneks. anna teada siis kus ja kuidas.

Kommentaar

Nii Villa kui ManCity jätsid mulle väga tubli mulje eile. Ashley Young oli lausa hämmastavalt hea, pole temalt nii ilusat mängu varem näinud.
                          Oma praeguse vormi põhjal vääriksid mõlemad meeskonnad kohta eurosarjas, aga sinna on võib-olla liiga pikk tee.

Väljakukkumislahing kipub ka põnevaks. Tundus juba, et Boltoni päevad on loetud, aga meeskonnal siiski potensiaali jätkub. Vaadates seda, kui õnnetud nii Reading kui Birmingham hetkel välja näevad - ennustaks küll, et divarit peab väisama üks neist kahest.
                          Fulham vajab juba väikest imet. Ja kui kord langenud, leiavad nad enam teed tagasi? Londoni rivaal Charlton ei suutnud pärast kukkumist isegi divari play-offini küündida...
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                            anna teada siis kus ja kuidas.
                            Kindluse mõttes: said ikka mu priva kätte?
                            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                              Kindluse mõttes: said ikka mu priva kätte?
                              ei olnud isegi vaadanud, igatahes vastasin.

Kommentaar

kas järgmisest hooajast on siis lubatud 7 vahetusmeest?

Kommentaar

Working...
                                X