Nii, O'Leary ei hakanudki oma meest kaitsma seekord. 6ige kah, sest Mills kaotas reaalsustaju ikka t2ielikult. Mis ta m6tles, et keegi ei n2e v6i? Aga ise arvan, et tiitlit on Newcastle'l veel vara loota. Mis siis saab kui Shearer katki l2heb? V6i kui Speed ja Lee on korraga katki?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga mängud
Collapse
X
-
M66dukas realism on alati parem kui hurraa-optimism. Ja kordan veel - mis saab kui juhtub midagi mu eelmises postituses nimetatut? Shearer on ju suht vigastustealdis.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Ega teinekord näe küll (kõik, mida kohtunik ei näe, on lubatud, meeste mäng, ütlevad mõned)- samas, video pealt on ju kõik näha. V-olla tahtis lihtsalt varem platsilt ära saada.Orginally posted by Jaan
Nii, O'Leary ei hakanudki oma meest kaitsma seekord. 6ige kah, sest Mills kaotas reaalsustaju ikka t2ielikult. Mis ta m6tles, et keegi ei n2e v6i? Aga ise arvan, et tiitlit on Newcastle'l veel vara loota. Mis siis saab kui Shearer katki l2heb? V6i kui Speed ja Lee on korraga katki?
Praegu on 5 meeskonda paaripunktise vahega ja kõigil tuleb mõõnu ette (LIV 1st-5ks, ManU- peale 6t kaotust 6 võit järjest jne)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Kui Shearer katki läheb, siis me tiitlit ei saa. punkt. Aga kui Shearer ei lähe katki??Orginally posted by Jaan
Väike pink loomulikult paneb Newcastle tiitlivõiduvõimalused otsesesse sõltuvusse õnnega, kuid ära ta neid kindlasti ei kustuta.
Mina usun Newcastlesse!
Howay the lads!
Kommentaar
-
Pink pingiks, ega see teistelgi üle mõistuse pikk ei ole. No mis siis küll juhtuks kui ManU-l peaks Van Nistelrooy katki minema või Arsenalil Henry. Lisaks läheb teistel tiitlipretendentidel graafik CL-i tõttu vägagi tihedaks + tulevad veel rahvuskoondiste kontrollmängud enne MM-i.
Hoopis olulisem oleks see kui kaitse korralikult pidama saaks. Praegu tuleb võiduks vastasest lihtsalt rohkem väravaid lüüa. Parem variant oleks kui vastane üldse väravani ei jõuaks... Vahepeal taheti isegi miskit hiinlast kaitsesse osta!!!
Newcastle hetke tähtmängijaks on aga minu arust hoopis Bellamy, kes vastase kaitset pidevalt pinges hoiab. Shearer on rohkem selline ärakoksaja tüüpi, kelle pea kipub enamasti õigesse kohta pallile ette jääma...
Kommentaar
-
Ja kuidas Greg van Rusedski v2ravaid l88b? Samamoodi. Aga kaitse on jah suht problemaatiline. Dabizas tahtis seekord ilmselt hirmsasti Vidukaga v6idelda ja j2i kohe alguses magama. Suht hea mees tegelikult, mitte kyll tipp, aga p2ris hea. Teisele kohale pretendeerivad siis Distin ja O'Brien. M6lemast v6ib asja saada, eriti Andyst. Hughes, tundub, on taandatud paremkaitsesse, kus ta m2ngib vist ka koondise eest. Muidugi oleks parem, kui seal oleks v2he ryndavam tyyp. Ise n2eksin sellel kohal Griffinit, kes on praegu vist katki. Noortest kaitsjatest on veel vennad Caldwellid - m6lemast v6ib asja saada. Aga konks - palju noori ning kommunikatsiooniprobleemid. Aga egas midagi, teeme nagu Keegani ajal - l88me rohkem v2ravaid kui vastane.Orginally posted by financier
Pink pingiks, ega see teistelgi üle mõistuse pikk ei ole. No mis siis küll juhtuks kui ManU-l peaks Van Nistelrooy katki minema või Arsenalil Henry. Lisaks läheb teistel tiitlipretendentidel graafik CL-i tõttu vägagi tihedaks + tulevad veel rahvuskoondiste kontrollmängud enne MM-i.
Hoopis olulisem oleks see kui kaitse korralikult pidama saaks. Praegu tuleb võiduks vastasest lihtsalt rohkem väravaid lüüa. Parem variant oleks kui vastane üldse väravani ei jõuaks... Vahepeal taheti isegi miskit hiinlast kaitsesse osta!!!
Newcastle hetke tähtmängijaks on aga minu arust hoopis Bellamy, kes vastase kaitset pidevalt pinges hoiab. Shearer on rohkem selline ärakoksaja tüüpi, kelle pea kipub enamasti õigesse kohta pallile ette jääma...
Vasakkaitse on muidugi jama praegu. Elliott ja Quinn on parajalt n6rgad. Bernard? Griffin? Hughes?
Enne kui osta kogenud kaitsja peaks muretsema hea keskpooliku. Aga keda? Inglismaal oleks selliseks vast Dunn v6i Carrick, aga m6lemad on muidugi hirmkallid - hinda saaks alla vast siis kui nende satsid v2lja kukuvad. V2lismaalt? Vaatame MMi 2ra...“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Kui LUFC, ehk siis LUTT nagu Papa mulle rääkis ükskord katkisest seisundist välja saab (ja äkki mõne punase kaardi vähem saab), usun ma et Leedsi fännidel võib veel väga rõõmus hooaja lõpp tulla
Mina usun Leedsi, uskugu Lua kellesse tahab :PLeague One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar