Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SAFC vs NUFC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'SAFC vs NUFC\'

kurat, need on ju kanad, mitte harakad

või väidad Sa, et kanad surid liigse joomise tagajärjel, peale seda, kui olid vaadanud, kuidas me nädalaga 7 väravat lõime?

http://www.delfi.ee/news/sport/valismaa/article.php?id=11504939

ilmselt pidas Ince seda silmas
    14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

indeed , juhin tähelepanu eriti järgmisele lõigule ...

“Kokku oli tegemist paarikümne linnuga, kes elasid Põlvamaal ühes väiketalus,” rääkis Pärtel. “Esimese ööga sai hukka 19 lindu, allesjäänud murti aga maha järgmisel ööl.”

Pärteli sõnadest ei loe küll väljha , et tegu oli kanadega, seega ikka harakad ja liigjoomine , nagu uvv juba eelpool kirjeldas
      vaat siis mida pühapäevane võidumäng kaasa tõi ...

299195

Kommentaar

Ei eilse mängu tine poolaeg oli nagu unistus ja Owenilt mega esitus kolmest võimalusest kaks ära lüüa ja veel nii ilusti, üle mõistuse. Teisel poolajal oli kohe näha, et meeskond ikka üritas, aga väga häiriv oli ikka näha, kui teisel poolajal kaitse oli väga hõredaks jäetud, tuleb ainult vana Jumalat tänada, et värav sai puhas hoitud ja loomulikult Giveni imetõrjet. Lisaks häiris mind veel see, et paremal äärel mängis Nobby liiga keskel, enne siin küll mainiti, et Souness käsib, siis on see igatahes imelik käsk, sest siis pidi äärekaitsja nii kõrgele tõusma ja kui pall kaotati ja WBA-lt tuli pikk pall ette, siis mitu korda oli Earnshaw keskkaitsjaga üks-üks, aga seekord vedas. Minu arust võiks ikka kaitsjad tegeleda kaitsmisega ja aegajalt ainult ette tõusta, mitte koguaeg, kuid ega mina ei ole ka manager ja mis ma sellest ka tean. Ja Freddy võib end Oweni ostuga tõesti õnnitleda ja kui jaanuaris veel mõni hea mängija ostetakse, minu arust oleks kaitjaid vaja, siis on loodetavasti ka euroopa lootust veel.

Kommentaar

Nii on siis kirjas canal+ kavas, tundub, et mureta vist jälle:

lauantai 5/11 16.55
          Newcastle - Birmingham | VALIOLIIGA
          Suora lähetys. St.James Park.

Kommentaar

Krt mul reedel hooaja lõpetamine....saab näha mis olekus ma sinna jõuan....ehk seekord aitab keegi teine masinaga...mina autojuht laupäev ei ole
            Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Butt back to Tyneside?

selline uudis siis, no tore oleks. kõik mängud mida mina eelmine hooaeg nägin, olin nähtuga väga rahul(pean silmas Butti mängimist).

ja kui peakski juhtuma nii nagu paljud tahavad(Souness out), siis kuuldavasti Capello tahaks järgmisest hooajast Premier League klubi manageriks.
              ½121½

Kommentaar

Algselt postitas Hughes
                selline uudis siis, no tore oleks. kõik mängud mida mina eelmine hooaeg nägin, olin nähtuga väga rahul(pean silmas Butti mängimist).
                misasja??
                butt mängis minu mäletamist mööda ühe hea kohtumise newcastle\'i särgis, see oli läinud aasta avamäng, middlesbrough\' vastu. siis järgnes veel paar korralikku esitust, aga pärast seda, kui ta mingist väiksemast vigastusest taastus, oli ta küll hullem kui faye.

Kommentaar

Algselt postitas laurenzo

Nii on siis kirjas canal+ kavas, tundub, et mureta vist jälle:

lauantai 5/11 16.55
                  Newcastle - Birmingham | VALIOLIIGA
                  Suora lähetys. St.James Park.
                  Mind küll laupäeval pole (hooaja lõpetamine), aga laud on kinni ja kui midagi hullu ei juhtu (teate küll), siis kõik toimib!

Kommentaar

Is this a white man\'s trick or something?

Dyer jälle katki :s

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

Butt back to Tyneside?

ja kui peakski juhtuma nii nagu paljud tahavad(Souness out), siis kuuldavasti Capello tahaks järgmisest hooajast Premier League klubi manageriks.

Minuarust Butti meil kull vaja ei oleks kui mehed terved oleks,sest ta paistab siiamani nagu solvunud,et ManUst maha muudi.(narvid ka korrast ara)
                      Palju ta neid kaarte kogus eelmine hooeg?Paar punast ka vist isegi kui malu ei peta ja sama jatkub Brumis.
                      Teine mees kes tagasi voib tulla juba oodatust varem on Robert,mees kes minuarust oleks hea vahetusmees juhul kui meeskond kaotuseisus on,sest peale rundamise ta midagi muud eriti ei jaga

Kommentaar

Ühesõnaga, Huntimanüüd!

Kommentaar

Algselt postitas mjkk

Algselt postitas Hughes
                          misasja??
                          butt mängis minu mäletamist mööda ühe hea kohtumise newcastle\'i särgis, see oli läinud aasta avamäng, middlesbrough\' vastu. siis järgnes veel paar korralikku esitust, aga pärast seda, kui ta mingist väiksemast vigastusest taastus, oli ta küll hullem kui faye.
                          äkki ma seda mängu ainult nägingi?

tegelikult nägin ikka mõnda veel ja olin rahul...
                          aga noh teie näete seal pealinnas rohkem mänge ja teie arvamus on objektiivsem
                          ½121½

Kommentaar

SOUNESS OUT!!
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

emreeeee!

Kommentaar

oeh.
                                ehki....
                                nojah....
                                Emreeeee!

Kommentaar