Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui eesti poistest keegi veel sinna sektorisse tuleb, olen nõus 20 latti maksma ikka.
Bussiseltskonnast on 20 latile preagu 4 jahi seega. Ka ince\'i seltskond tuleb vist sinna ja loodan, et ka Jussi mehed. Kent tuleb eraldi ja peaks seega teda andma mulle!
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Sellise elamuse eest võib küll 20 välja käia, iseasi, kui palju newcastlest vendasid kohale tuleb. Kui ainult meie seal istume, siis võtaks vist enne mängu pisara silma küll. Aga mina olen igatahes nõus.
Sorry, et küsin aga miks need kaks klubi ühe teema alla võetud?
Tõeline postituse sisu aga järgmine.Kui selline asi läbi peaks minema või natukenegi tõele vastama, siis WOW milline keskväli saab olema Emre, Duff j.n.e on ju ees ootamas.
Newcastle are ready to splash out £15m on three new signings - Thomas Gravesen and Jonathan Woodgate from Real Madrid as well as a new striker. (Daily Express)
Summad: Buss 115 kr. (rent, bensuraha kogume jooksvalt, ei tohiks üle 100 kr tulla) Pilet 460 kr.
Buss on tellitud, piletite osas on suuline vestlus FKV esindajaga kõik paika pannud ning saab need.
Kent ja Ince - kinnitage üle, palju tahate pileteid.
Bussiga tulijate käest on ka küsitud, et palju vallalisi mehi on?
Bussi osas - orienteeruv väljasõit Tallinnast 10.08 kell 13.45-14.00. Koht täpsustamisel, aga pakuks, et võiks olla Estonia vastas olev parkla ning vahepeatus Järve Selveri juures, kui keegi sealtkandist peale peaks tulema.
Kõik nüüd...
PS. Ma ei hakka nüüd mingit standardit tegema, aga ülekande selgituse juures tehke nii, et ma selgelt aru saaks, kellelt ja mille eest see on.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
loodetavasti hakkavad asjad ka kuulujuttudest kaugemale jõudma ja ostetakse ründaja ära. midagi selle Empoli ründaja vastu küll poleks, väravatearve oli eelmine hooaeg päris korralik. artiklis väidab agent, et mees tahaks tulla Inglismaale.
veel räägitud 2 viimase päeva jooksul Woodgate´st ja Gravesenist. kaitsjat oleks hädasti vaja, tõenäoliselt ka keskpoolikut sest Faye´st ja Buttist minu arvates asja ei saa.
veel räägitud 2 viimase päeva jooksul Woodgate´st ja Gravesenist. kaitsjat oleks hädasti vaja, tõenäoliselt ka keskpoolikut sest Faye´st ja Buttist minu arvates asja ei saa.
fayest pole kunagi asja saand aga see Francesco Tavano\'s lõi kahel hooajal jutti 19 kolli, päris hea
Ja kõige põnevam asi - mingi tundmatu tont osales täna treeningul. Tyne-Talk arvab, et on Luisão. Mõned arvavad, et brasside ja Borussia Dortmundi vasakkaitsja Dede, aga too olla hiljuti pikale lepingule alla kirjutanud.
Põnev, põnev.
Kommentaar