Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Palju olnuks arvata, et Newcastle on suur konkurent karikavõidule, aga säärasest seisust endale väljakukkumine meisterdada on ka isevärki saavutus.
Sita ajab keema küll, aga mis siin pikalt ikka hädaldada, õnneks võin taas kasutada oma lemmikväljanedit - jalgpallis on alati: järgmine mäng, uus hooaeg/võimalus ja tulevik ikkagi helge
Eriti lihtne on kõik see Newcastle´i toetamise valguses!
Nii et loodame siis pasaharakatele ja fännidele ilusamat homset!
Ma võtaks oma lemmikteema siin topicus uuesti üles ja ütleks kaks sõna: Titus Bramble! Roeder ise võttis asja hästi kokku: They do well, you are happy with them and you think they have learnt. Then 'bang' they go and make the same mistake again and let you down. Mesikäpp oligi viimasel ajal liiga vähe kalasid teinud, kahju muidugi, et kaitsepaar just nii otsustaval momendil jälle otsustas hiilgama hakata. Ja ega ülejäänud sats ka muidugi parem polnud.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Õudne märts on õnneks (ehk?) möödas.
Kas saame Antzu juures esmaspäeval kokku?
Lisaks Urmasele ja Kentile lubas hilinemisega saabuda ka Hr. fännklubi president!
Teadmata kadunud on Raimond Lind (oli viimati mängul näha Toon Army Tallinnas-käigu ajal) ja ammu pole kohanud ka Kopli keemikut. Kas emigreerunud?
Ise olen tööl, seega kohal
Suur tänu hr. fännklubi presidendile saabumise eest.
Mul hakkas vahepeal päris õudne seal üksi istuda.
Kõrvallauda (goonerdajatena olid nad pannud kinni kõige väiksema saadaoleva laua baaris) saabus mingi kamp (kahtlustan, et tegemist oli Lüganuse gaygrupi kevadekskursiooniga Tallinna parematesse baaridesse, aga see pole veel kinnitust leidnud fakt), kes sünkroonis ohkides ja ähkides (rõve!) ekraani põrnitses.
Huvitav, mis keeles prantslane sõimas dušširuumis kolme prantslast, kahte elevandiluurannikumeest, ühte valgevenelast, hispaanlast, brasiillast, rootslast ja togolast? kas siit ei selgugi äkki seos inglise jalgpalliga?
Duff on savijalg.
Suur tänu hr. fännklubi presidendile saabumise eest.
Mul hakkas vahepeal päris õudne seal üksi istuda.
Kõrvallauda (goonerdajatena olid nad pannud kinni kõige väiksema saadaoleva laua baaris) saabus mingi kamp (kahtlustan, et tegemist oli Lüganuse gaygrupi kevadekskursiooniga Tallinna parematesse baaridesse, aga see pole veel kinnitust leidnud fakt), kes sünkroonis ohkides ja ähkides (rõve!) ekraani põrnitses.
Kes ikkagi selle tassi suutis purustada eile? Sel ajaloolisel hetkel, kui Solano teist korda järjest värava ees seistes palliga pihta oli saanud? Eemal istunud mcnamaral igatahes ei õnnestunud seda õiget isikut piisava tähelepanuga tuvastada.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar