Ega siin midagi väga salajast ka pole. Fännireiside foorumist oleksid leidnud kindlasti, aga 5055713 on mu number.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
Algselt postitas uvv Vaata postitustSaad Sa äkki oma reidi aadressi ka anda?299195
Kommentaar
-
Kurvad uudised on tulnud Inglismaalt. 61 aasta vanuses suri 1973. aasta FA karikamängus mängu ainsa värava löönud Ian Porterfield.
Porterfield signiti Raith Roversist, Mackemite eest tegi mees 268 mängu. Hiljem mängis Porterfield Sheffield Wednesday, Readingu ja Rotherdami eest.
Porterfieldi managerikarjäär on olnud seotud klubidega: Rotherham, Sheffield United, Aberdeen, Reading ja Chelsea (nende esimene manager Premier League's).
Hiljem töötas ta managerina, lootsides Zambiat, Zimbabwe't, Omaani ja Trinidad&Tobagot; ja treenerina Saudi Araabia ja Lõuna Korea meeskondade juures.
Porterfieldi viimane töö oli Armeenia rahvusmeeskonna managerina.
RIP Ian Porterfield.
Kommentaar
-
Algselt postitas aiFo Vaata postitust...299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustteemavälist ka, ehk siis aiFo le õnne pere juurdekasvu puhul ja ehk jõuavad nüüd ka eesti neiud nii umbes 20 aasta pärast mõnele suurturniirile
Kommentaar
-
igatahes müts maha minu poolt ja õnnitlused."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Oo jaa, aiFo siiras lugupidamine ning tervitused ja loomulikult emale ka!
aga häälekapasiteet, mida ta vahel, nagu ma Su jutust aru saan, kuulda laseb, on muidugi seletatav ainult selle piinlikustundega, mida vastne maailmakodanik tunneb oma isa särgimustri värvi pärast.14. september 2006, Tallinn
Kommentaar
-
Algselt postitas aiFo Vaata postitustMine tea. Triblamise osas veel ülevaade puudub, aga totsi häälekapatsiteet lubab arvata, et ühe mõjuka hääle staadionile on Eesti jalgpall küll juurde võitnud
Kommentaar
-
Derbyga mäng. Niisiis, Antz? Või lähme Hiiule? Tegelt tahaks arutada kohaletulijatega ka uue vimpli tegemist (see on tegelt juba suht kiire asi - ise pakuks välja lipu disaini põhjal, aga kirjad oleks ESTOONIAN ARMY - natuke juustune, aga mulle meeldib ) ning ka veebiasja üles võtta. Kes on käpad?“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Veebi osas siis niipalju, et ma mõtlesin eelkõige, et kellele seda teha ja kui põhjalikult. Ma arvan, et õige vastus oleks nö outsideritele, kes peaks meie vastu kuidagi huvi tundma, kesiganes need ka oleks. Sealt tuleks ka edasi mõelda. Midagi väga keerulist või ulatuslikku ei peaks me plaanima, kuna ei suuda seda sellisel juhul antud tasemel üleval pidada.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar