Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kus on Franck Dumas ja palju muid küsimusi. Ausalt öeldes ei teadnud ühtegi vastust, aga huupi pakkudes sain neli pihta.Supplies!Kommentaar
-
Olen eileõhtusest viskist veel kergel shvipsis ja väga avatud uutele kogemustele.
Ehk siis kutsun kõiki eesti NUFCi fänne vaatama järgmisel hooajal NUFC-LUFC või LUFC-NUFC mängu, kui seda näeb Tallinnas kuskil baaris (igasugused karikad käivad diili sisse). Majanduslangus on küll karm, aga õlled on minu poolt. Ja Aifo ja muud wannabeeantinewcastlemehed on väga oodatud.
Ahjaa - kas sel aastal fännide mäng on? Ma tuleks kaema.
Side lõpp
EDIT: Fitti, Vandersell ja kõik need muud inimesed, keda ma tean, saavad õlle. Rünno ka.
UUS EDIT: Kuna selle mängu (tele)võimalus on siiski alla fifty, siis ma ei akka FA-sse kirjutama, et kuupäeva kokku leppida.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma arvan, et see on seotud vist selle artikliga.NUFC Statement - Joey Barton
NEWCASTLE United can confirm that Joey Barton has been suspended from the Club until further notice.
The Club will be making no further comment on the matter at this time.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar