Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKohtunik tundus et oli tàna hispaanlane. Isegi viimasel nurgalöögil lôpetas màngu hehehe. MU on juba poole jalaga veerandfinaalis ja Real ei saa samamoodi palli oma valdusesse nagu tàna Madriidis. Isiklikult ônnitlen MU fànne juba varakult ette
Kommentaar
-
Kui nüüd ebaõnnest rääkida, siis kindlasti saab sellesse kategooriasse kanda eilse mängu mõned joonekohtuniku otsused ...
mis aga loomulikult ei ole õigustuseks Tooni ründajate äärmisele saamatusele , mida omakorda võimendas Metalisti väravavahi supermäng
Nädala pärast sama stsenaariumi kordumisel võime selle hooaja euroopa liigale joone alla tõmmata ...299195
Kommentaar
-
Täna on siis Harakatel tõeline tõehetk, kas suudetakse Ukraina satsile kott pähe tõmmata ja edasi liikuda? Loodaks isiklikult, et Cisse leiab veel jõudu ja jaksu, et eelmine mäng ära võetud väravad (2) täna ära lüüa. Kahju, et Youan Gouffran vigatatud on ja asemel on Marveaux suure tõenäosusega, igatahes ka kihlveokontorid eelistavad pigem koduklubi. Selleks on ka põhjus, sest Metalistil on kõik mehed töökorras ja nad on väga tugevad kodus, saab kuradima raske olema. Koefitsendid on 2x4 vastu.
Kommentaar
-
M.Kharkiv vs. Newcastle KANAL1 @ www.korner.ee/live.phpPareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
See tuli küll väga raskelt, Anji Makhachkala saab olema kordi kõvem pähkel. Loodame et Ben Harfa nimel tuleb loovust tagasi mängudesse ja see Cabaye murul päevitamine oli lihtsalt päevitamine, mitte prantsuse teater.
Ameobi lasti penalti lööma? Loodame et see on ärasaatmis kingitus
Paljud võivad peksta mind aga minu arvates jättis Massadio Haïdara hea mulje.
Päeva lõpetuseks, TIM KRUL on Meie tugitala, see kollane oli kyll natuke mööda. Kui keegi ehk arvab teisiti, seletaks?The One and Only
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar