320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
õige moselm või mis iganes huinjaa ju - üritab liigkasuvõtjatelt plekki ausal teel tagasi võita, et teiste moslemite või mis iganes huinjaadega ju jagada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Papiss Cisse has deeply apologised for refusing to wear the Newcastle Wonga shirt, and has promised to give 1394% this season."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Aeg on tasapisi tiksunud ja täna alistas NUFC Bloomfieldil Blackpooli tulemusega 1:0 . Värava autoriks taaskord ei keegi muu kui vanameister hr. Ameobi vanem , kohtunikuks järgmisel nädalal Tallinnas kalju ja Plženi mängu vilistav Andre Marriner
Positiivsete uudiste koha pealt veel niipalju, et järgmises mängus peaksid platsile jõudma ka hr. Cisse ja Krul, ning homme peaks tulema uudis ka Gomis-saaga tulemuse kohta.299195
Kommentaar
-
see oli vist eelmine nädal, kui tuli mingi kollane nupuke, et nufc tahab downingut 5 milliga.
"LOL, downing!" oli mu esimene mõte. teine mõte oli aga see, et ega ta eniveis sitem kui obertään ja marvoo (kokku) ei ole, seega tundus asi juba hapu poolest paras. 5milkut 29aastase eest, kes kunagi väidetavalt ka mängida oskas - fuck knows, miks mitte.
selle tuju nullis ära muidugi nufci järjekordne saamatus ja uudisnupp, et kõige parem sitt vasakjalgne inglise winger läheb suure tõenäosusega west hami.
mine persse, joe kinnear!buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar