Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nii...Woodgatest sai siis nüüd lõplikult igati ametlik Newcastle Unitedi mängija, kuid mis ehk üllatavam, Robson ostis ka uue väravavahi - Tony Caigi...
Midagi nüüd siis ka Sunderlandi fännidele....võib öelda siinkohal vist uudise, et Sunderlnad on omadega ikka täiesti perses...mängus Charltoniga täna sai võtmemängijaks Michael Proctor...kahjuks ainult valele poole ...seega Sunderland viimane ja veel kohtumine taskus...njah, peagi kindlustab väljalangemise ametlikult ka ära..
Sunderland 1 - 3 Charlton Athletic
0:1 - Mark Fish 24.
0:2 - Michael Proctor 29. o.v.
0:3 - Michael Proctor 32. o.v.
1:3 - Kevin Phillips 81. pen
Originally posted by Pätu
ma siiski arvan et sunderland jääb vaevu-vaevu püsima, sest klubid nagu birmingham city ja wba tahavad premiershipist kiiresti lahkuda..
ei usu mina sellesse, ausalt öeldes, usun, et Birmingham saab isegi kuskile 10-12 kohale, või vähemalt loodan, kindlast isaid nad jaauaris väga hea täienduse Coly, Dygarry, Clementi, Claphami jne. näol...seega usun, ja ennustan, et kaovad liigast sunderland, West Brom ja näiteks Bolton või Fulham...
City 10-12 ? haa... over my dead body... a coly on jah meeletu täiendus... sa oelks pidanud teda nägema arsenali vastu täiesti tore poiss oli seal.. tema amet oli vaesenil elu põrguks teha a ma ennustan et lahkuvad brom, bolton, city/safc
Esimest korda kui mul mäkkemitest tõsiselt kahju on. Kolm omaväravat ... no seda lihtsalt peab oskama selles et liigatabelis võeti koht sisse seal kuhu nad oma hetketaseme poolest kuuluvad pole midagi imelikku, pigem oli see ajaküsimus, aga ikkagi KOLM omaväravat, no seda vist ei tee niipea keegi järgi
Vanasti oli Moskva Torpeedos selline mängija (kapten) nagu Gennadi prigoda, kes oli üle liidu kuulus omaväravalööja, aga midagi sellist ei suutnud Torpeedode kahjuks isegi tema
Nagu näha tuleb sel pühapäeval NUFC-le 8. kaotus liigatabelisse, sest vastamisi ollakse ju Arsenaliga kelle poolt halastust pole loota. Eelmine mäng lõppes küll ainult 1:0 aga mängu teine nimi oleks võinud olla ka post-latt-post. Ma ei usu, et NUFC väravavaht kaks korda järjest arsenali vastu ime-mängu suudab näidata.
Nagu näha tuleb sel pühapäeval NUFC-le 8. kaotus liigatabelisse, sest vastamisi ollakse ju Arsenaliga kelle poolt halastust pole loota. Eelmine mäng lõppes küll ainult 1:0 aga mängu teine nimi oleks võinud olla ka post-latt-post. Ma ei usu, et NUFC väravavaht kaks korda järjest arsenali vastu ime-mängu suudab näidata.
Täielik idioot oled ikka....Arsenali jaoks on see kohtumine ehk raske, sa pederast kao minema teemast, kui asjast ei tea midagi. Newcastlele pole siit mingit kaotust tulemas, loodetavasti suudetakse aga Arsenalil kannul püsida, kui 3 punkti tuuakse. Ja mis kuradi NUFCi väravavahi supertöö, mõlemad pooled mängisid hästi...muidugi tuleb Arsenalil tänulik olla, et Viana löök sisse i läinud ja sama kehtib ka Newcastle puhul.
...aga see, et sina siia Newcastlet solvama tuled, onküll ajuvaba \"Halsastust pole loota\" - ma ütleks, et favoriidid on hoopis Newcastle omad, mitte vastupidi.
Täielik idioot oled ikka....Arsenali jaoks on see kohtumine ehk raske, sa pederast kao minema teemast, kui asjast ei tea midagi.
Kas teemast millegi teadmine tähendab Newcastle\'i ees maani kummardamist või äkki tohib ka pisut objektiivsemalt asju hinnata? Kunagi pandi siin foorumist mõnedele tüüpidele bänne. Kas auväärt asjapulkadele ei tundu, et Magpie on selle vihast nõretava postitusega midagi taolist ära teeninud?
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar