Algselt postitas Sophok
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustKuna ta teatavasti sai Reali eesotsas olla pool aastat, siis õnnestus ka endal näha tema piiritut taktikalist vaistu ning geniaalseid vahetusi. Kunagi võis ta pädev ja hea treener olla, praegu .... ütleks, et pigem mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustKuna ta teatavasti sai Reali eesotsas olla pool aastat, siis õnnestus ka endal näha tema piiritut taktikalist vaistu ning geniaalseid vahetusi. Kunagi võis ta pädev ja hea treener olla, praegu .... ütleks, et pigem mitte.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustReal oli lihtsalt liiga m*nn klubi Beniteze jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustEi tea, mis see Real sulle kurja teinud on aga ma ei usu, et ta sellepärast täiesti arulagedaid vahetusi nädalast nädalasse tegi või meeskonna esitustest minusugusele võhikulegi silma jäävate probleemidega ei tegelenud. Lisame siia Napoli ja Interi tööotsad ka. Minu arust on tema naerualuse staatus treenerite hulgas auga välja teenitud. Aga kui Njuuka esimesel hooajal Premmi tagasi toob ning seejärel Premmi tiitli võtab, siis on ilmselt minu hinnang ekslik
Aga jah, üldjuhul läbi karjääri on Benitez olnud tiimitapja. Võtnud kätte praktiliselt võitja pundi ja keeranud seal kõik kihva.
Algselt postitas decrakas Vaata postitustreal madrid ja treenerid... piisavalt öeldud
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustEi tea, mis see Real sulle kurja teinud on aga ma ei usu, et ta sellepärast täiesti arulagedaid vahetusi nädalast nädalasse tegi või meeskonna esitustest minusugusele võhikulegi silma jäävate probleemidega ei tegelenud. Lisame siia Napoli ja Interi tööotsad ka. Minu arust on tema naerualuse staatus treenerite hulgas auga välja teenitud. Aga kui Njuuka esimesel hooajal Premmi tagasi toob ning seejärel Premmi tiitli võtab, siis on ilmselt minu hinnang ekslik
Rafa on parim mis Newcaga viimase 10a jooksul juhtunud. Lõpuks on mees kes veidi biiti jagab kuna praegu on küll kõik korralikult katki (Carver/Mac).
Kommentaar
-
Algselt postitas StokVist ainult Madridistad ei tea, et Rafa nõuab kõikidelt mängijatelt töötamist ja juhiste täpset täitmist. Kuidas see Real Madridi staaridele selgeks teha, teab vist ainult Florentino Perez.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustTiimitapja? Treenerite naerualune? Eks reaali fännidele toidetakse vist veits teist putru
Perse valutamise asemel võiks midagi argumenteeritumat välja mõelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKurvad Barca fännid on ka päris kõva argument muidu aga jah, Inglismaal tiitlile mänginud ja CL-i võitnud treener on Newcastle's veidi kõvem sõna kui Real Madridis.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustRafa on parim mis Newcaga viimase 10a jooksul juhtunud.
buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Olen alati mõelnud, et igas väitluses, kus vaieldakse, kas treener on hea või mitte, lõppeb argument sellega, kui palju tiitleid too on võitnud või mida erilist ta saavutanud on. Ülejäänu tundub olevat kasutu vaht.
Here goes.
Extremadura
--Promotion to Primera Liga: 1997/98
Tenerife
--Promotion to Primera Liga: 2000/01
Valencia
--Primera Liga: 2001/02
--Primera Liga: 2003/04
--UEFA Cup: 2003/04
Liverpool
--UEFA Champions League: 2004/05
--UEFA Super Cup: 2005
--FA Cup: 2005/06
--Community Shield: 2006
Inter Milan
--FIFA Club World Cup: 2010
--Coppa Italia: 2010/11
Chelsea
--UEFA Europa League: 2012/13
Napoli
--Coppa Italia: 2013/14
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMa päris nii karm kui jobu ei oleks, aga mida sa ütleksid siis treeneri kohta, kellel on alates 2009. aastast ette näidata mõnede väikeste eranditega vaid ebaõnnestumised? Kõige "kurvemad" tema lahtilaskmise puhul Reali eesotsast olid Barca fännid, see peaks vist ka üht-teist ütlema.
Perse valutamise asemel võiks midagi argumenteeritumat välja mõelda.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar