Ma arvasin, et ühes sinilillas teemas on vaid nii puuduliku funktsionaalse lugemisoskusega tegelased. Aga, nagu ma alguses ütlesin, siis tema taktikalised valikud, vahetused jne olid pehmelt öeldes saamatud ning Zidane on sama tööga palju paremini hakkama saanud. Seda enam, et Zidane'il polnud mingit pre-seasonit või miskit. Lahti oleks pidanud kelneri laskma oluliselt varem. Või tegelikult poleks teda üldse pidanud palkamagi, tabelikoht mängib siin vähe rolli. Ning minevikus on Benitez kindlasti toredaid asju korda saatnud. Ainult, et praegu pole aasta 2005 või nii.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
Kas Real Madrid'i mänedžerid ei ole mõnes mõttes poliitiliselt sunnitud mängima teatud galacticoid või nii?Kommentaar
-
Mina telgitagustesse ei näe. Ühe 80-millise mehe surus küll selge põhjuseta palju odavamate meeste arvelt pingile. Vaadates, kuidas enne ja peale teda on vähemalt seni hakkama saadud, siis isegi kui midagi sellist ka toimub, ma ei tähtsustaks seda liigselt üle. Ka Benitezi enda arvates on enamasti süüdi keegi teine, nii oli see juba Inglismaa päevil ju
Kommentaar
-
Ikka jään arvamusele, et Benitez on hea treener, kelle nõrgim koht on man-management/egod ning Real ei olnud õige oht tema jaoks.Mina telgitagustesse ei näe. Ühe 80-millise mehe surus küll selge põhjuseta palju odavamate meeste arvelt pingile. Vaadates, kuidas enne ja peale teda on vähemalt seni hakkama saadud, siis isegi kui midagi sellist ka toimub, ma ei tähtsustaks seda liigselt üle. Ka Benitezi enda arvates on enamasti süüdi keegi teine, nii oli see juba Inglismaa päevil ju
Iga juhul loodan, et mees lööb Njuukaga läbi.Kommentaar
-
Ei noh igasugune Gossip teema enne uut hooaega toob igasusugu üllatusi: Conte tahab näiteks Giaccherinit ja Kassid tahavad Dzeko tagasi Inglismaale tuua. Ja Boro tahtvat Cattermole-i. Ootame huviga edasi!Invest In AfricaKommentaar
-
-
aga pan(g)e tähele kuidas arsene või sitemal juhul mingi teise ešeloni tümikas enne esimest premmi vooru raha välja köhib ja hiljem asja "tegemist on andeka tulevikumehega" rätikusse mässib.buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
Mis sul Beniteze vastu on? Ma arvan, et ta on väga capable Premmi naasemiseks.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltNoh, sellega on siis nüüd korras. Ülejärgmisel hooajal näeme (ok ilma teleülekanneteta ei näe ka) jälle Tyne-Wear derbysid. Misjärel harakatelinna hobuohvitserid saavad peksa.Kommentaar
-
Võtan vastu.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltÜlim austus ja jäägitu usaldus. Kui ta ise platsile jookseb, siis tõusevad Premmi tagasi kah. Aga kuni tinkerdamine on paksu Mike'i käes, siis ei tõuse. Ma võin INCE'ga kihlveokontorisse minna, kui vaja.
Tavaline taks .
Kas lööme käed ?
299195Kommentaar
-
Victoria Concordia CrescitKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar