320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Zinedine Song!
Mismoodi RvP Ballon d'Ori nimekirjas pole? - müstika!
Grupp võidetud, 12. aastat järjest alagrupist edasi, 43 mängu pole kodus meid mitte inglastest klubid võitnud, mängupilt ilus, 70. minutil teevad ääreründajad Theo ja Gerv tööd tagasi äärekaitse kohale sellise isuga, et pisar tuleb silma.
Viimases mängus saavad Frimcoqid ja Parkid kerjustele külla sõita.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mulle jääb hetkel küll arusaamatuks, et miks Wenger Park Chu-Youngi meeskonda tõi? Ma olen teda vaid ühes meistrite liiga mängus näinud, kuid Priemeris pole ta kordagi platsile saanud. Tõsi, selles meistriteliiga mängus tegutses ta kahvatult aga mida muud oodatagi mängijalt kellel mängupraktikat ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas KaImO Vaata postitustMulle jääb hetkel küll arusaamatuks, et miks Wenger Park Chu-Youngi meeskonda tõi? Ma olen teda vaid ühes meistrite liiga mängus näinud, kuid Priemeris pole ta kordagi platsile saanud. Tõsi, selles meistriteliiga mängus tegutses ta kahvatult aga mida muud oodatagi mängijalt kellel mängupraktikat ei ole.
Kommentaar
-
Song u monster!!!
Kui nüüd päris aus olla, siis nii balantsis Arsenali tiimi pole ma 2007. aastast saadik näinud. Kaitses ollakse soliidsed, keskväljal head ja ründes veel paremad. Lendava hollandlase fenomeni ei saa muidugi ülehinnata, kuid ka ülejäänud tiim annab endast kõik. Väga meeldiv oli tõepoolest vaadata, kuidas Gervinho ja Walcott terve mäng kaitsesse tagasi siblisid. Koscielny saab oma ülesannetega väga hästi hakkama ja Vermaelen tundub veel parem olevat kui varem. Ei suuda juba laupäeva ära oodata.
Edit: See on ka muidugi tore, et meil on nüüd väravavaht, kes pallide sisseimemise asemel tegeleb nende tõrjumisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Joks Vaata postitust
Song u monster!!!Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustToda giffi on sõltumata toetatavast meekonnast kena vaadata-
Kommentaar
-
Toimus see, et mehed olid tiba BVB mängust väsinud ja loiud kuni Fulham teise poolaja keskel suutis ühe ära lükata (Vermaeleni abil). Peale seda pandi maru press peale ja kuigi Schwarzer võimles väravas päris korralikult, suudeti kümmekond minutit ennem lõppu taaskord Vermaeleni abil punkt koju tuua.
Parimad palad:
Kommentaar
-
Vaatasin kah mängu - üldjoontes oli nii nagu Mask ütles, aga lõpuosa suhtes jään natuke eriarvamusele. Peale kaotusseisu jäämist üritati küll pressingut kasutada, aga Arsenali mängijad jäid endiselt keskväljal füüsiliselt alla ning kaotasid tihti keskringi lähistel ohtlikult palli. Valesööte oli väga palju.
Olulise muutuse tõid alles vahetused, mis olid üsna ebaharilikud ja seda eriti just Wengeri kohta! Ebakindel Mertesacker vahetati välja, Gervinho tuli sisse ning Song liigutati taha keskkaitsesse ning selgelt väsinud Ramsey asemele tuli Diaby. Muutus oli kohene, sest eelnevas läbisõiduhoovis nimega keskring osutus Diaby pallide võitmisel ülitõhusaks ning eelnevalt täiesti varjusurmas olnud äärerünnak hakkas Gervinho eestvedamisel kiiresti tootma. Keskkaitsjad Song ja Vermaelen lülitusid samuti kordamööda rünnakule ja viimane neist lõigi värava tavalises rünnakusituatsioonis.
Peale Chamakhi sisse vahetamist õnestus tekitada väga korralik rünnakutelaviin, aga jah Schwarzer tegi väga hea mängu ja korra blokeeriti RVP pealelöök ka Fulhami kaitsja poolt ka väravajoonelt.
Mängu flop oli venelane, kes on pingil istumisest ilmselgelt kurnatud ja punases tsoonis. Lonkis mööda väljakut ringi ning omavahelises võidujooksus edestaks Gervinho teda ilmselt ka selg ees lonkides. Mertesacker oli ka paraku järjekordselt ebakindel ja seda iroonilisem oli see, et hoopis Vermaelen omavärava lõi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar