Poisis tundub olevat materjali, millega tõusta tippmängijaks.. Igati sümpaatse mulje jätnud väljakul. Et oleks tal stabiilsust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas StokArnold Oksmaa lõi oma esimesed (aga ilusad. ent mängu mõttes väheväärtuslikud) väravad ja sellega on nullist hiiroks tehtud? Las kosub veel, sinise särgiga Rooney mõõtu ta veel välja ei anna. Aga võib-olla saab asja, kui külm ära ei võta.
Või kui sa Inglise meediat mõtled, siis peaks ju teada olema mismoodi seal ühe mänguga kohalikud poisid Messi ja Ronaldo kõrvale tõstakse tasemelt või £150milline hinnasilt külge leiutatakse. Ning arvestades, mismoodi Theo kunagi koondisesse ja turniirile kaasati siis jutt Eurodest on ka täiesti inglisemeedialikult tüüpiline ja asjakohane. Ehk 'business as usual', ei tasu liigtõsiselt ka võtta.
PS. Kusjuures ma ei teadnudki et seisult 2:1 kolmanda äralöömine ja nö. mängu äratapmine väheväärtuslik on, tavaliselt saame ikka kriitikat kui me seda ei tee.
Tunnetasin su postituses lihtsalt kerget kadeduse/irooniaussi (esimeses pooles) ja pidasin vajalikuks noorhärra kaitseks välja astuda. Aga eks ta teeb meele mõrudaks vist ka natuke kui omal £20milkune koondislane ... kui mitu väravat/söötu täpsemalt kirja on saanud ~25 mänguga?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas StokEi mingit kadedust. Oleksin ise ka rõõmus, kui mõni 17-aastane lööks kaks väravat, eriti veel liigamängus, aga ei eeldaks temalt kellegi pingile tõrjumist. Võib-olla ma lugesin ridade vahelt rohkem eufooriat välja kui alust oli.
£20-milkune koondislane tegi meele mõrudaks niipea, kui punase särgi selga tõmbas.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Arsenal 7-1 Blackburn: By the Numbers
Paul Robinson has conceded 60 goals against Arsenal - more than any 'keeper versus any opponent in PL history.
Kahjuks ei mängi me iga päev Robinsoni vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustArsenal 7-1 Blackburn: By the Numbers
Paul Robinson has conceded 60 goals against Arsenal - more than any 'keeper versus any opponent in PL history.
Kahjuks ei mängi me iga päev Robinsoni vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKui van Persie maha müüa, on kahe aasta norm ühe diiliga täidetud ja kasumipidu võib alata!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustPtüi ptüi ptüi. Kui nüüd suvel RVP ka lahkub, siis on garanteeritud järgnevad aastad ilma CL kohata. Arsenali ostu-müügi poliitikat vaadates on ka teada, et RVPle ei tuleks ka sobivat asendust.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar