Järgmine peaks siis moslem olema, kes maha lüüakse Ramsey auks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitusttäitsa nagu see inglaste kuldne põlvkond. so brilliant, so useless.
Kommentaar
-
Algselt postitas ilikemuru Vaata postitustTunnen kaasa
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust"Jah, ma kahetsen. Kahetsen, et ma ei arvestanud võimalusega, et iga minu sõna või lauset võidakse kasutada esialgsest kontekstist väljarebituna suvalises kontekstis. Kahetsen, et need kontekstist väljarebitud laused riivasid inimesi, keda ma pole kunagi solvata tahtnud."
Su boss on ikka üks teine voodierakonna poiss.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...66204241_n.jpg
Mõni kihlveokontor on juba selle peale ennustuse teinud, et kes ...(vaata linki) järgmisena kui Ramsey skoorib.Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas Fänn614 Vaata postitust
Mõni kihlveokontor on juba selle peale ennustuse teinud, et kes ...(vaata linki) järgmisena kui Ramsey skoorib.
#15833GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Et jutt liiga mölaks ei läheks, väike artikkel kaitsejumal Koscielnyst.
Ning Suure Peri jalg vajab ilmselt oppi, mis omakorda tähendab suure tõenäosusega hooaja enneaegset lõppu tema jaoks. Homme peaks vast selguma täpsemalt. Kahju.
Ahjaa, ning kui ma oleks photoshopimees siis ma teeks nüüd selle meme kus Lord Stark seisab ja ütleb "Brace yourselves, Italian trolls are coming". Kauaoodatud mäng Milaniga on lõpuks käes ...Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar