Algselt postitas inward
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSorry, aga ma pean halvasti ütlema - see on küll rumal mis sa nüüd ütlesid. Ja, et sa kaineks saamise naljast aru ei saanud oli ka.
Kommentaar
-
Kui Liverpool oli oma 10. nurgalöögi saanud, siis alustasin rummikoksidega, sest sain aru et nii jaburat mängu me kindlasti ei kaota.
Paraku väidan endiselt, et Arsenali keskväli mängib sügavas tumepunases väsimuses. Arteta liikumine väljakul meenutas mulle mu enda tegemisi, kui 36 tundi järjest on üleval saanud oldud. Ning Song ja Rosicky vajusid oma positsioonidelt samuti liialt ära. Üks liiga taha ja teine liiga ette. Tihti oli nii, et pall ning kaamera oli keskringis ja selle fookuses ning Arsenali särke polnud isegi näha. Diaby mängutulekuga balanss natuke paranes. Paraku polnud tema comeback ka kuigi pikk.
Voicek Tšesnile minu poolt kiidusõnad.
Ning Suarez on ikka pesueht munn.
Kommentaar
-
Fukinell. Klassikaline stiilinäide mänjuu ´winningitugly´ käsiraamatust.
Esimene poolaeg oli jubedamate õudusunenägude killast, NLD pohmell oli veel nii kõva sees, et vaid Chezi ja väravaraame peab tänama respektaabel skoori eest.
Keskväli esimesel poolajal null, olematu, kohutav. Song, Arteta, Rozza, Benayoun - kasutud kõik. Arteta vigastus tundus olevat blessing in disguise, saime koheselt mängu tagasi ja hakkasime, Diaby sündmuste epitsentris, korralikult veeretama, kestis teine paraku küll 30 minutit ja läheb ilmselt oma tavapärasele 3kuisele laatsaretiringile, sügisel näeme, Abou!
Aga teisel pooajal võtsime oma pasa kokku ja lõime ehk rohkem kui kodumeeskond. Lisaaja alguses elavnes ka minu vaim ja hüüetele: üks kord!! vastasid stsenaristid üsna kiiresti.
Ei magus on sellise 3 punktiga Anfieldilt tagasi tulla, midagi ei ole öelda. Pooli fännidele jääb muidugi eriti mõru maik suhu aga noh, kui keegi teab et domineerimine ja võimalused ei võrdu veel automaatse kolme punkti näol, on need arse fännid.
Kommentaar
-
Ma vist lähen marv3llousi jälgedes ja tähistan tänast võitu samamoodi See on ikka liiga julm, kuidas ta liverpooli meeskondadele väravaid taob sinistele oli veits ilusam, aga see võit oli kõvasti magusam.
Aga seda peaks igas mängus tegema, Song tõstab palli üle kaitseliini, Robin lööb ära. Lihtne
Mina igatahes kartsin, et nagu ikka, pärast ühte head tulemust, tuleb jälle mingi suur pettumus, aga loodetavasti on nüüd asjad pöördunud, kui just pärast tänast mängu 3 vigastust juurde ei lisandu. Aga palju õnne Arsenali fännidele!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustArsenal minge tõsiselt perse, kui vedanud teil on, et teil on platsil 10 meest ja 1 jumal.
9 meest, Jumal ja Szczesny.
Kommentaar
-
Mis siin enam parastada, kui 4-0 kaotusesseisust välja tullakse, on oodatud ainult kiidusõnad ning kui ei tulda, siis pole midagi, 99% maailmast vist ei ootagi, et Arsenal edasi saaks, kõik parastused juba ära parastatud sel teemal.
Kuid minu striimis vahepeal lasti kommentaatorite vahele ühel kolmandal härral rääkida, kes ütles, et Artetal on tõsine põrutus (severe concussion). üldiselt pidi tema seis olema okei, aga igaks juhuks saadeti haiglasse kontrolli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar