kuulsin sama juttu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Päev otsa on hea feeling järjest suurenenud (see on laupäevase early-kickoffi juures asi mis mulle väga meeldib, kui võita), Chelsea kaotas, Sp*rs saab loodetavasti homme kotid Unitedilt ning olekski perfektne nädalavahetus ja scum löögiulatuses. 4 võitu liigas järjest. Järgmised 4 mängu Märtsis tabeli 'keskmikega' - Newcastle (H), Everton (A), Aston Villa (H), QPR (A). Kurat, me oleme viimastel aastatel liiga palju kevadisi pettumusi saanud, oleks aeg asjad enda kasuks keerata seekord!
Arteta - 'severe concussion', nädal-kaks kindlasti. Diaby - (club source): felt tight hamstring, subbed as precautionary measure, doubtful for Milan game - but no new injury as such. Arvata oli, et mäng tema jaoks natuke ruttu tuli ning kindlasti ka ootamatult mängu sekkumine ilmselt ilma korraliku soojenduseta aitasid kaasa.
Milan - fuckit ma ütlen, ma ei ole muidu kunagi selline liigne allaandja enne mängu ... aga seekord oleks 'mõistlik' puhata lasta suure koormusega meestel. Kos on viimastel nädalatel pehmeid jalgu demonstreerinud, ning RvP ja Vermaelen tunduvad ka päris 'punases' olevat vaadates mängitud minuteid. Lisaks on ju veel hunnik pisiprobleemidega mehi kellele nädal (õigemini 9 päeva) puhkust kindlasti ära kuluks. Aga eks paistab kui suur gambler vana rebane seekord on (SANTOS!) ja kui palju au ja võitlejamentaliteet kaine mõistuse üle võitu saab.
Mängust ka veel midagi - Rosicky oli täna jälle "tema ise", Song ja Kos olid natuke lohakad, Gibbs tahtis rünnata aga taga oli palju auke tänu sellele, Yossi ja Walcott mõjutasid ka väga vähe postiivselt poolelt ning ega Artetagi täna just oma parimat etteastet ei teinud. Kosi omavärav oli taaskord selline asi mida selles olukorras juhtuda ei oleks tohtinud, sort it out! Palli valdamine ja söödumäng oli täna üks ebakvaliteetsemaid mida nähtud pika aja jooksul. Tavaliselt isegi kui me kaotame siis suures osas ikka domineerime ning valdame rahuldavalt aga Liverpool pressis mehiselt ja ei andnud võimalust oma asja teha. Szczczcz, Sagna, Verm ja RvP aga olid mängima tulnud.
Ja kui munn on Suarez, ah? Täiesti kohutav inimene. Teda vaadates ainuüksi on koguaeg siuke tunne nagu tahaks lüüa teda. Korduvalt. Ootame-vaatame nüüd ilma adrekata slo-mod ja analüüsid üle homme-ülehomme aga tundub, et taaskord üks korralik panso kooli lõputöö sai edukalt sooritatud. Ei meeldi tegelt üldse kohtunike kallal viriseda siin aga Halsey ausaltöeldes tegi täna minuarust oma keskmisest nõrgema tööpäeva. Läks oravapoisi õnge, või õigem oleks öelda 'arvas' natuke penalti puhul. Lisaks natuke liiga jõuliseks lasi asjal minna kohati ning kambapeale ainult üks kollane nende vigade ja rikkumiste (ning mõnede üldse märkamata jäänud olukordade) peale oli kuidagi vähe minuarust.
Ja ma ei suuda oma mõtetes vastust leida kumb evil oleks 'lesser of the two' - kas United või City tiitlile. Ühes on üks väga debiilne lesbi ja doping. Teised on lihtsalt kõige munnimad munnid known to mankind. Aga peaasi, et nad homme cunte karistavad korralikult.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustJa ma ei suuda oma mõtetes vastust leida kumb evil oleks 'lesser of the two' - kas United või City tiitlile. Ühes on üks väga debiilne lesbi ja doping. Teised on lihtsalt kõige munnimad munnid known to mankind.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustkorralik panso
esmapilgul tundus, et Suarez taevõnnistusest muru nuusutas, kuid järjekaid vaadates, siis sisuliselt pole seal möliseda midagi - hoidnuks jalad maas, olnuks lihtsalt valusam vaadata tavalist meite pennalt.
eks sellest tule meil õppida, et sitalt mängides tuleb ka pointse võtta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustesmapilgul tundus, et Suarez taevõnnistusest muru nuusutas, kuid järjekaid vaadates, siis sisuliselt pole seal möliseda midagi
Üldiselt see väänlemine ja põlve alt kinni hoidmine oli selline disgrace, et pani mõtlema, miks kõikvõimalikud FA-ga lõppevad jalgpalliinstantsid pole otsustanud tagantjärgi selliste näitlemiskoolide karistamist sisse juurutada. Asi liigub praegu ikka aina piinlikumas suunas ja pole kaugel ajad, kus parimat näitlejat tõesti austatakse ja auhindadega premeeritakse.
Tõsi, knock-out tüüpi mängudes see tagantjärgi karistamine ennetamiseks väga tõhusalt ei mõju, seda näitas vit*näo käegamäng MM veerandfinaalis ilmekalt ära. Aga liigas ehk aitaks tendentsi siiski muuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustJajah, muidugi ...
Üldiselt see väänlemine ja põlve alt kinni hoidmine oli selline disgrace, et pani mõtlema, miks kõikvõimalikud FA-ga lõppevad jalgpalliinstantsid pole otsustanud tagantjärgi selliste näitlemiskoolide karistamist sisse juurutada. Asi liigub praegu ikka aina piinlikumas suunas ja pole kaugel ajad, kus parimat näitlejat tõesti austatakse ja auhindadega premeeritakse.
Tõsi, knock-out tüüpi mängudes see tagantjärgi karistamine ennetamiseks väga tõhusalt ei mõju, seda näitas vit*näo käegamäng MM veerandfinaalis ilmekalt ära. Aga liigas ehk aitaks tendentsi siiski muuta.
njah - mm vs käsi. psp oled.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMilan - fuckit ma ütlen, ma ei ole muidu kunagi selline liigne allaandja enne mängu ... aga seekord oleks 'mõistlik' puhata lasta suure koormusega meestel. Kos on viimastel nädalatel pehmeid jalgu demonstreerinud, ning RvP ja Vermaelen tunduvad ka päris 'punases' olevat vaadates mängitud minuteid. Lisaks on ju veel hunnik pisiprobleemidega mehi kellele nädal (õigemini 9 päeva) puhkust kindlasti ära kuluks. Aga eks paistab kui suur gambler vana rebane seekord on (SANTOS!) ja kui palju au ja võitlejamentaliteet kaine mõistuse üle võitu saab.Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Lisaks marv3llousi mainitud Artetale ja Diabyle pidid eilsest mängust vähe katkised olema ka Benayoun ja Gibbs. Ning ka Ramsey ei mängi milani vastu.. polegi väga panna kedagi keskele enam.. aga Wenger naljatas, et paneb 6 ründajat mängu, kuna neil väravaid vaja, et siis polegi keskväljale eriti nii palju kedagi vaja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar