oleoletv.com-is valikuid päris mitu tavaliselt
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustMuide, Song on kunn!
Imet ei sündinud, aga kaugel see ka polnud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wr1ght Vaata postitustone Club in London . 3:0 nii hea. ooh to be ooh to be....
See on klubi, mis on suuteline Milani CList välja lülitama. Mitte nagu tema mõttetu naabriplika.
Kommentaar
-
Ei tea kas teine poolaeg enam ei jaksatud või mis juhtus, aga sellist pressi nagu esimesel enam ei tehtud Milanile.
Aga ei saa laita, mehed proovisid, kuid kahjuks jäi sellest täna väheks. Eriti jäi RvP olukord kripeldama kus tuli lihtsalt Abbiatist mõõda saada pall kuid kahjuks nii ei läinud.
Loodame nüüd, et Ox ja Walcott ei saanud mingit tõsist vigastust. Meeskond niigi hõre hetkel.
PS Congrats ka kohtunikule, kes suutis ilusaid dive Milani kasuks vilistada ning samas kõike peale vilet palli võssa peksmised Milani meeste poolt polnud kollast väärt ja nt Mexese selge block Verminaatori vastu ei olnud isegi mitte viga (rääkimata siis ilmselgest kollasest). Õnneks see kohtunikku sitt mängu ei mõjutanud nii väga kuid kujutan ette et ise oleks seal platsil küll üle keenud.
Kommentaar
-
"olla või mitte olla, see on küsimus.."
üheltpoolt tegi meeskond suurepärase esituse, kuid samas esimese poolaja järel olin kindel, et no tuleb ära. Kripeldama jääb ning mõistmatuks, miks oli sellisel hetkel, sellises mängus vaja Robinil meetri pealt chippida. Gervinho, puhata saanud küll nüüd viimased mängud, kuid ikka väga väga mannetu - võtku eeskuju Ox'lt.
// ahjaa kohtuniku härra oli täna ikka väga väga närviline, mõlemale poole jättis viisakalt kaarte andmata,
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar