Agal on saba taga. Ja selle taga on punkt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas StokJutt jumala õige, aga see ei tähenda, et Arsenal poleks one-man-club
Ja noh, kui intrigeerida, siis parem one-man-club kui no-man-club, nagu Liverplol.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustJa noh, kui intrigeerida, siis parem one-man-club kui no-man-club, nagu Liverplol.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Vaat see on üks põhjus, miks ma väga enam kirjutada ei viitsi, selmet arutleda käib odav nokkimine. Ringkaitsesse tõmmatakse ju igas teemas, et ju siis keskmine soccerneti kasutaja ongi selline taskuärapanija, sest nii on ju jalgpallis popp.
Ja noh tegelikult tulite teie meie õue peale norima. marv (tugrik sulle pidevate sisukate ja uudisväärtuslike postide eest), pani lihtsalt killu Arsenalimeelse faktihullu twitteri feedist ja muidugi on tarvis mingit üht lauset kahekümne postiga analüüsida. Ise kukkusin ka muidugi orki.
Kirjutage nüüd keegi mitu aastat Arsenal karikat pole võitnud, milline laev pole kunagi Liverpoolis maandunud ja et kõik Itaalia fännid on sitased pederastid. Vahepeal võiks plaati vahetada.
rant over
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustkõik Itaalia fännid on sitased pederastid.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustkõik Itaalia fännid on sitased pederastid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusta millepärast kõik pederastid peavad kohe sitased olema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusta millepärast kõik pederastid peavad kohe sitased olema?
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpooltel on munn sitane ja teisel poolel jälle sulgurlihas nii lõtv, et sitt ei seisa sees.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpooltel on munn sitane ja teisel poolel jälle sulgurlihas nii lõtv, et sitt ei seisa sees.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar