Sellesmõttes, et kui sa vihjad natuke kergelt tõmmatud järeldustele loo pealkirjas siis küll jah. Aga jälgides ja nähes mismoodi asjad käivad väljaspool platsi siis Robini iseloom ja pere on üks suuremaid faktoreid miks ma ei reageeri eriti igasugu sensatsioonihimulistele pealkirjadele sopakates või pole häiritud "delfi kommentaatorite ekspertarvamuste" tasemel 'wind-upidest' foorumites kus inimesed arvavad, et Robin "kindlasti lahkub" paremasse klubisse. Tegu pole sarnaste olukordadega nagu mõnede eelnevate lahkunud staaride puhul kel faktoriks olid kustuma hakkav karjäär (ja seetõttu klubi soov raha teenida), halb läbisaamine teistega riietusruumis, natukene suurema raha teenimise soov, koduigatsus või abikaasa ja laste heaolu ehk pere puudmine. Ning Bouchra ei ole kindlasti ka mingi suvaline trofeenaine - nad tutvusid Robiniga juba kooliajal enne tuntust ja raha, intervjuudes on ta alati rõhutanud lastele stabiilse kodu ja keskonna olemasolu ning Robini kapteniks saamise järel asus ta (koos Vermaeleni elukaaslasega) aktiivselt klubisiseseid platsiväliseid üritusi organiseerima Robini abistamiseks ja ühtsustunde loomiseks klubis. (Soovitan soojalt tuubist vaadata Robini intervjuud Heilig Grasiga, ning lisaks on ka küllalt vaatamist ja lugemist tema eraelu kohta netis)
Loomulikult on muutuvaid faktoreid mille puhul mu eelnev jutt võib muutuda suvaliseks hülgemölaks aga ma kirjutan seda tund enne otsustavat mängu mille tulemusest sõltub väga palju Arsenali lähitulevikus. Ükski mängija pole mitte kunagi asendamatu, aga täna 3. koha kindlustamine ja kapteni uue lepingu allkirjastamine oleks igaljuhul suureks abiks.
Loomulikult on muutuvaid faktoreid mille puhul mu eelnev jutt võib muutuda suvaliseks hülgemölaks aga ma kirjutan seda tund enne otsustavat mängu mille tulemusest sõltub väga palju Arsenali lähitulevikus. Ükski mängija pole mitte kunagi asendamatu, aga täna 3. koha kindlustamine ja kapteni uue lepingu allkirjastamine oleks igaljuhul suureks abiks.
Kommentaar