Algselt postitas N4pster
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustDafuq. Nagu tõesti... Lauslollust pole ka vaja ajada.
nagu öeldud, siis tulistan puusalt, kuna gnnrite ja sealsete poiste harjumuste kohta väga ei tea. kui eksin, olgem mu külalised ja parandagem.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas umbadapoppArse või anaali teemadest oled sa ikka väga kaugel. Soovitan ''punast tuubi'' või mida iganes, kuigi jah, võisin nüüd selle vihjega su järgneva kooliaasta ära rikkuda. Noh, pikad ööd just ennast avastanud noormehe jaoks..
Kommentaar
-
Nahka küll. Diaby...
Ramsey oli eelmine hooaeg üle mängitud ning kokkuvõttes s'tt, aga isegi sellises vormis Ramsey on parem kui Diaby.
Lükanud siis vähemalt Coq kaitsvaks poolikuks, aga ei.
Loodame siis, et Diaby teeb täna enda üks-kümnest-on-hea-mängu, sest ülejäänud-aeg-olen-pask-kuna-ei-oska-mängida.
Jenks tekitab muret, aga Theo peaks korralikult abiks olema.
Alustame hooaega võiduga!
Kommentaar
-
Realiseerimisega oli probleeme esimesel poolajal, aga on aja küsimus, mil teisel poolajal võrk ära sahistatakse. Sunderland mängib selgelt kontrate peale ja esimese poolaja algul saadud hea võimalus, mille Szczesny jalgadega ära tõrjus jäigi nende parimaks võimaluseks."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Igav just ei old. Kurat noh pilt oli tegelt päris hea- vähemalt ei olnud väljakul kedagi, kes üritanud ei oleks - kõik uhasid sajaga. Natuke teravust oli ründajatel puudu ja ehk veidi kokkumängus. Giroud möödalöök oli muidugi masendav. Aga noh juhtub. Mis parata. Ma arvan et 1 või 2 sõpakat rohkem oleks suvel marjaks ära kulunud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar