Algselt postitas Katk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKrt kas Arsenali mehed on ära unustanud,et mis liigas mängitakse? Krt see on tõeliste meest eliiga,mitte eitede!
tõsi ta ju on, et see arsepoiste kreeka tragöödia enne igat stõugi mängu viskab vahel üle, aga no tõesti ffs potimätsijad. parim näide on see tänane Wilkinsoni kollase kaardi olukord, kus prooviti mitu korda kohmakalt palli kätte saada - ei saadud, liiga osavad jalad olid vastas - ja siis see saabastega kummut lasi lõpuks lihtsalt läbi Vermaeleni jalgade rämeda vikati. oma tehnilise saamatuse korvamine kossi peksmisega ei ole "meeste jalgpall", see on lihtsalt oskamatus mängida.
inbred väärakad tribüünil, kes buutavad mängijat ennenägematu ülbuse eest lasta kellelgi oma jalaluu murda, on loomulikult veel omaette teema. ma saan küll selles mõttes aru, et Arsenal ja Arsenali fännid keerasid ka tookord Shawcrossi suhtes vindi täiega üle, aga see ei vabanda. võiks katsuda olla.
ja pulis vähemalt tunnistab ise ausalt, et ta ongi tavaline midlandsi jõmm, kelle jaoks elu ja asjad koosnevad enamjaolt sirgetest joontest. samas inimese kohta, kelle elupõhimõtteks on väidetavalt "I couldn't give a shit what people think", on tal endal küll üllatavalt sageli midagi teiste kohta öelda ja targutada. hea küll, ole kes oled, aga samas on progressiivsem osa inimkonnast siiski kiviga koopaseina toksimisest samm või seitse juba edasi arenenud. natuke imelik on nende üle seetõttu ironiseerida.
/teemaväline ränt otsas.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustKuskilt käis täna läbi see, et Ramseyt buutakse sellepärast, et väga sita, kuid mitte pahatahtliku, täkli teinud Shawcross läks vabandama ja saadeti putsi. Täklit ei mäleta, fakti tõesust ei tea. Ja stõuki ei õigusta. Aga selline jutt oli. fwiw
Ja budulojusele ja metsseale - on küll meeste liiga ja üldse noh kohtunik siiski vilistas ju vead korralikult ära - mängupilt peale paari kirvetäklingu polnud ju kõige hullem. Lihtsalt Stoke fännid on erakordsed ajud, kes täklingu ohvriks langenud mängijat ülejäänud mngu buutavad, kurat teab siis miks, kas selle pärast, et haiget sai või selle pärast, et oih ei murdnudki jalaluud ära, et kuidas ta siis julges valu käes vääneldes maha kukkuda, kui tal jalg imeläbi terveks jäi.
Kokkuvõtlikult kordaks juurde ka sama ränti mida vincent ütles.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustTäkling pold mitte lihtsalt sitt, vaid selgelt pahatahtlik -
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustMine kuu peale !
Kommentaar
-
Kes siin mängustiilist räägib, Jumal küll. Kui lugeda ei viitsi siis ära mölise. Meil on ka mõni poiss päris tugev. Giroud kolkis Stoke keskaitsjaid tätisa mehe moodi viimane mäng. See on normaalne, et nügitakse jne. Aga see ei ole normaalne, et lihtsalt selleks kossi sõidetakse, et enda kohalolust teada anda. Sellel pole jõulise mängustiiliga midagi pistmist. Ja nagu juba eespool öeldud, siis 2 olukorda välja arvatud, pidas Stoke ennast igati viisakalt ju ülal.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustAga see ei ole normaalne, et lihtsalt selleks kossi sõidetakse, et enda kohalolust teada anda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustVabanda, et slängi ei tunne, aga mida tähendab jolli mängimine?
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=o67ftN-B6r8 Sellise vikati eesmärk on haiget teha. Et oi kurat ma kaotan palli aga see tüüp sellega kohe edasi ei jookse. Muidugi ei tahtnud jalaluud murda. Lihtsalt veidi haiget teha ja teise mängu segada. Nagu neandertaalaste meelest meeste mängu mängitakse - et teeme haiget, et vastane teaks, et see ei ole miski pidu siin. Noh ebaõnn oli see, et lõi teise päris sandiks.
Eks seda ole vb raske näha nii nagu ta on, kui särk ja prillid on teised (nii sinul kui minul).
Endale tuleb alati ikka meelde üks koht, millest kahjuks videot ei suuda leida. Eboue kappab ka pallile järele. Näeb täpselt samamoodi, et ei jõua järele ja et JT lööb puhtaks. Mida härra teeb? Keerab pea kõrvale ja ajab talla ette, sealjuures hoogu maha võtmata. Kuidas asi lõppes? Pall löödi klaariks ja palju pold puudu, et JT jalalaba oleks sellele järgnenud (obv liialdus on obv, aga kondipurustaja seegi).
See asi näeb lihtsalt raudpolt tahtlik fakin rõve vastik vigastav ignorants välja, aga Arsenal ju ei mängi sellist stiili? Eboue ju ei ole pahatahtlik mängija?
Ma absoluutselt ei süüdista sind selles, kui sa seda samamoodi ei näe, ilmselt hakkan isegi hiljem sel hooajal vähe kergema kondiga siniste tervist silmas pidades mängu ajal küüsi närima ja vastaseid kiruma. Aga iga veits perseläinud täkkel=tahtlik vigastamine on ka liialdus. Olge terved!Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustVabanda, et slängi ei tunne, aga mida tähendab jolli mängimine?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar