hetkel võrkpall sop://broker.sopcast.com:3912/135605
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusthetkel võrkpall sop://broker.sopcast.com:3912/135605
-e- eks naiste võrku on ka alati tore vaadata, aga hetkel ihkab hing midagi muud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustKui siit nüüd õige ajal jalgpall hakkab, siis ole sa tänatud!
-e- eks naiste võrku on ka alati tore vaadata, aga hetkel ihkab hing midagi muud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustleidsid mudu?
Kommentaar
-
Kui aus olla siis kuni selle väravani ei olnud ma härra Huntelaaris kindel. Ta viimastes mängudes ikka natuke väristanud. Aga õnneks ma vist eksisin .
Aga jah olen olnud Schalke toetaja juba väga pkka aega. Head poisid platsil ei tee kunagi paha aga siiski toetan neid ka niisama
Lisa: Ahjaa ma loodan siisk nii kaua elada, et härrased ka kunagi Bundesliga võidavadBased in the industrial city of Gelsenkirchen, Schalke are one of the Bundesliga's best-supported clubs.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustNo, türr, nüüd ei näe isegi naiste võrku. Päris põnevaks läks juba seal (tea kas saabki nüüd teada, kas venelased kaotavad jälle), Arsenali pilt kadus juba kena pooltundi tagasi ära (millest ehk enam ei olegi nii kahju).Based in the industrial city of Gelsenkirchen, Schalke are one of the Bundesliga's best-supported clubs.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postituststriimi kommentaatoritega saab ainult nõustuda, santos on kohutav
Mitu lööki väravale on viimase kahe mänguga tehtud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar