Mina loll veel analüüsisin eelmisi mänge ja arvasin et teen suure lolluse kui täna readingule panustan, aga võta näpust selline ülesõit mida poleks osanud uneski näha
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Keskväli oli null, noortes keskväljurites pole paraku seda kindlust/kvaliteeti või siis oleks neile vaja olnud ühte kogenud meest seltsi.
Mängu esimestel sekunditel kaotati kohe pall ning lasti nurgalöök posti lüüa. Peale seda enne 0:3 seisu üle poole platsi, saati siis löögile, ei saadudki. Lihtsad väravad, pall äärele, sealt värava ette ja voilaa.
Mehed palli ees on ääretult staatilised. Arshavin ja Jenkinson natukene näevad jalgpallurite moodi välja.
Vastas on ka muidugi korralik Premieri alumise otsa sats, küll nad juba lüüa oskavad, kui ikka üle 50% palli lastakse hoida. Eks see mingi 6:2 jääb lõpuks.
Ääretult morn Tony Adams tribüünidel. Kardan, et too võib selle mängu peale taas jooma keerata.
Kommentaar
-
Theo pani ühe tagasi, hea lõpetamine temalt.
Aga poolajast rääkides siis Coq ja Pong peaks ju ideepoolest "kaitsvad poolikud" olema, näha pole. Need kaks palun riietusruumi jätta ning tuua keskele mehed kes suudavad palli hoida ja liigutada. Giroud ka palun Chamakhi asemele. Pole elusees ebavajalikumat jalgpallurit näinud vist.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPole midagi nauditavam vaadata kui seda kuidas Arsenal räigelt **** saab
Hommikul paluks üks 4:5 numbrikombinatsioon mu kuvarile, aitähh.
Kommentaar
-
Readingu staadionilt on Emirates staadionini ca 49 miili. Paras oleks see ahvikari peale mängu jala sinna saata.
Küllap leiaks Wenger selleks ajaks, kui nad sinna jõuavad, mingi nurga, kus nad herneste peale põlvitama panna, nii 10 tunniks umbes. Herned on minu poolt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar