Üks kindel asi mida Arsenali (kaitse?) treenerite tiim peab ette võtma, on lõpetama ära selle kaitses tiki-takatamise. Sealt saavad 75% Arsenali kaitseprobleemidest alguse. Ründele ei minda ja uimerdatakse seal taga (ma saan aru, et selle mõte on vastaspool ülesse meelitada) aga kuna läbi selle kaob ründajatel tunnetus ära ja meie kaitsjad ei ole ise ka mingid Barca stiilis veeretajad, siis omaenda mängu kvaliteedi murenemine on paratamatu.
Vaadaku veidi Dortmundi mänge kus palliga olles minnakse RÜNDAMA mitte kõrvale- ja tahasööte tegema.Antud taktika oleks muidugi Ramsey suguse mängija automaatne hukatus, aga mina olen valmis sellise "ohverduse" tegema (no olged ausad, kui Ramsey Spursi vastu kuskil 70 minutil mängule tuli, siis suutis ta ainult paska tekitada)
Vaadaku veidi Dortmundi mänge kus palliga olles minnakse RÜNDAMA mitte kõrvale- ja tahasööte tegema.Antud taktika oleks muidugi Ramsey suguse mängija automaatne hukatus, aga mina olen valmis sellise "ohverduse" tegema (no olged ausad, kui Ramsey Spursi vastu kuskil 70 minutil mängule tuli, siis suutis ta ainult paska tekitada)
Kommentaar