See Predatori sohik on ikka lihtsalt lootusetu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustpilti ka
Mäng on muidu ju teil päris sümpaatne ja ilus (ilma irooniata)
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustMida see Giroud teeb, üldse ei oska mängida ? Või midagigi üritab/teeb?
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitusttäitsa normaalselt mängib ju.
Kommentaar
-
Kurat noh ära hakka peale - töötb ees korralikult, võidab enamiku õhuvõitlustest kui sööt vähegi normaalne oli. Aitab kaitses. Ma ütleks et viimased mängud on kuivale jäänud, sest pole just palju neid häid sööte tulnud ja paari tema söötu pole ära löödud. Aga töötab hoolega. Mõnus mängija.
Kommentaar
-
Soliidne. Ons nii raske siis samasugust tahet näidata iga mäng (siis ei oleks mingit probleemi isegi kui kaotame)? Tundub nii. Võimaluste realiseerimine andis kõvasti soovida. Forehead ja Poldi oleks mõlemad pidanud värava saama ning paremate söödutäpsuse korral oleks Giroud saanud isegi kübaratriki lüüa (nii mõnedki korrad oli iusti positsioonis aga sööt läks otse kaitsjale).
Mängu highlight oli see kui Santi ja Jack oma vahel otse õhust sööte jagasid nelja vastase keskel.
PS Jones ja tema bande vist võtsid küll kamba peale paar pudelit kangemat enne mängu soojenduseks sisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustNo selle nurga alt ei tundugi nii väga mööda löödud. Ehk leiaks keegi mõne asisema nurga ja slow mos ?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Üks väheseid kordi sel hooajal kui ma ei olnud mängu vaadates närvipundar ning mängupilt oli ka kena. Selline intensiivsus peaks 'default' olema. Ainuke küsimus ongi, kas vähese rotatsiooniga ja kaks mängu nädalas ka kannatab niimoodi.
Ainuke kes mulle kokkuvõttes ikkagi ei meeldinud oli Gervinho. Täiesti clueless. Suurima meeldiva üllatuse serveeris Ox, kes mängis täna isukalt ning ütleks, et parim mäng sel hooajal temalt. Peaasi, et 3 punkti tabelis, võitmine kasvatab enesekindlust ja kui sellisele mängupildile veel enesekindlus ka juurde lisada siis järgmised väravavahid peaks rohkemgi palle võrgust välja noppima.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar