Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Reyes - 3 nädalat kõõlusevigastusega väljas (Scholesi tagant sissesõit)
Ljungberg - käeluumõra (kindlasti väljas teisipäevasest mängust, ilmselt ka Liverpooli ja Newcastle mängust)
Wiltordi tagasitulek meeskonda võib juhtuda juba teisipäeval.
Mul konkreetsel see Scholesi tackle pinnuks silmas - see oli jube . Haaras Reyese jala mõnuslat hüppeliigese kohalt oma päkkade vahele tagant sisse sõites. Oli näha kuidas vaese poisi jalg paindus lausa . Kurat scholes on talumatu siga ikka. Kurat ma tahaks scholesiga kenad viis minutit vestelda tema mänguviisi teemal
Mul sees imelik tunne, nimelt kardan et lähme CList ka välja teisipäeval. Kui sajab, siis juba kallab.
Kahju et ei suudeta kunagi early-mid season formi hoida üleval late seasoniks.
Ja andke 7tv tagasi värdid sellised.
ja lisaks: Arsenal\'s bad day was compounded by a head injury sustained by physiotherapist Gary Lewin, who was struck by an object thrown from the crowd during the second half.
A Villa Park spokesman later said West Midlands police had arrested one person in relation to the incident.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Originally posted by dimaggio
Ma usun, et analoogne mõte käis kõikide inglaste peast läbi siis, kui aldo duscher ühel ilusal 2002 aasta aprillikuul Beckhami jalgu masseeris.
Ma usun, et analoogne mõte käis kõikide inglaste peast läbi siis, kui aldo duscher ühel ilusal 2002 aasta aprillikuul Beckhami jalgu masseeris.
kuidas ometi see küll siia teemasse nüüd puutub?
...kui jutt juba vigastamiste peale läks
kuid nüüd annan sõnajärje üle...
kui jutt vigastamise peale läks, siis ei ole inglismaal \"kõvemat\" meest, kui teadagi kes. aga scholesi tegu siiski selle mehe \"parimate aegade\" tasemele ei saa lähedale.
kui jutt vigastamise peale läks, siis ei ole inglismaal \"kõvemat\" meest, kui teadagi kes. aga scholesi tegu siiski selle mehe \"parimate aegade\" tasemele ei saa lähedale.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Saabunud on memorabiilne päev, kui Arsenal võtab koduväljakul vastu väärika kaotuse Chelsealt ning saavutab Meistrite Liigas igati hea 5.-8 koha jagamise. Või siis jõuab esimese Londoni klubina nimetatud Liiga poolfinaali.
Reyesi ja Freddy kohta nii, et kui laupäeval kuulutati \"surnuks ja maetuks\", siis eile läbisid mõlemad kerge treeningu ning mõlemad on nimetatud ka tänaseks ülesantud meeskonda. Ka Cole võib olla tagasi, kuigi Clichy on olnud väga hea asendaja. Algkooseis selgub peale lõunat. Loodetavasti on vähemalt Reyes võimeline alustama.
Originally posted by SleepWalking
Reyesi ja Freddy kohta nii, et kui laupäeval kuulutati \"surnuks ja maetuks\", siis eile läbisid mõlemad kerge treeningu ning mõlemad on nimetatud ka tänaseks ülesantud meeskonda. .
FL käeluu pidi ju katki olema? kipsiga siniseid kolkima, that is?
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar