Algselt postitas metssiga
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOleks 4 veel tulnud, oleks sama hea kui Chelsea.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitust. Sellist "pulli" Songa ja Flamini parematel aegadel ei saanud kordagi näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kris866 Vaata postitustkas frimpong pole mitte selleks tööks keskväljale parim valik? või pole temas ikka tippklubi materjali...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustArsenali eilne saavutus on paraku kõvasti kõvem, kui Chelsea saavutus Aston Villa vastu. Villa oli alavormis ning väga palju võimalusi jäi löömata, kuid Arsenal tagus Newcastle vastu 7 ning minu mäletamistmööda vist kuni 80minutini pidid vaatama koguaeg pinksalt ka enda seljataha, et neile väravat ära ei lööda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustMilleks üldse võrrelda? Mõlemad tagusid oma vastase totaalselt mutta ja eks näis mis edasi saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustOT:haha...maa keeli tegemist "Kolme Kirve" limpsiga!
Teemast oleks huvitav teada, et mis seis Ba poisiga on? Olen lugenud k6lakaid, et ka Londoni sinised on temast huvitatud, kuid siinsed Arse f2nnid on pigem "mitte huvi pakkuva" mulje j2tnud, mis on ysna yllatav...
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustTeemast oleks huvitav teada, et mis seis Ba poisiga on? Olen lugenud k6lakaid, et ka Londoni sinised on temast huvitatud, kuid siinsed Arse f2nnid on pigem "mitte huvi pakkuva" mulje j2tnud, mis on ysna yllatav...
Sky Sources: Demba Ba's representatives do not expect him to join Chelsea after unproductive meeting & will now begin talks with other clubs
Wenger Knows Best @wengerknowsbest
Well I must say, I believe my little bit undercover work pretending in disguise to be a Chelsea representative went well.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustHapud viinamarjad Läbinägelikumad ju teavad, et ainus tulija on laenuga Henry...
Nende Newcastle meeste ostmisega on targemad mehed ettevaatlikumad. Carroll on juba meelest läinud? Pooli mehed võivad meelde tuletada, kui kellegil mäluga probleeme.
Edit: vaadaku parem keskväljale kedagi. See on kõige õhukesem koht hetkel. Samas kui Lolcott lahkub, siis tõenäoliselt võib isegi diiliks minna. Ehk siis, kui kuulete Ba ostmisest, siis tõenäoliselt RvP sohilapsest poolvend lahkub.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar