Jack on minu meelest väga korralik olnud pärast vigastust. Midagi halba ette heita ei ole, hea meel kui nädalast nädalasse tema nime näed team sheetil. Eks ta nüüd peab hakkama lisama oma mängule ka natukene lõpp produkti ehk numbreid. Aga seda ma veel sel hooajal ei nõua - kui tuleb on tore, kui ei pole hullu. Nagu Jack isegi mitmes intervjuus maininud on, siis kui tema viimati mängis oli meeskond ümber tema praktiliselt teine. Vaja korralikku pre-seasonit ja stabiilsust koosseisus kõigepealt. Õnneks aega paistab olevat, uus 5 aastane leping taskus ja puha.
Raitsule niipalju, et ega täpselt ei tea keegi aga sahinaid on juba mitu nädalat, et asi areneb ning uus leping peaks ikkagi vastu enamuste ootusi-kartusi vist ikkagi tulema jaanuari jooksul.
Ma ise loodan, et klubi ikka natukene tegutseks nüüd. Arshavin pidavat Fulhamiga rääkima ning Squillaci mingite pisematega Ligue1st. Kui 1-2 sisse saaks akna jooksul oleks väga rahul. Siis Wenger laseb marukoerad Rosicky-Diaby ka veel ketist lahti ja ...
Raitsule niipalju, et ega täpselt ei tea keegi aga sahinaid on juba mitu nädalat, et asi areneb ning uus leping peaks ikkagi vastu enamuste ootusi-kartusi vist ikkagi tulema jaanuari jooksul.
Ma ise loodan, et klubi ikka natukene tegutseks nüüd. Arshavin pidavat Fulhamiga rääkima ning Squillaci mingite pisematega Ligue1st. Kui 1-2 sisse saaks akna jooksul oleks väga rahul. Siis Wenger laseb marukoerad Rosicky-Diaby ka veel ketist lahti ja ...
Kommentaar