talvine transfer aken on härra arust kogu aeg saatanast olnud, aga ta peaks tegelikult kõige rohkem tänulik sellele võimalusele olema, sest ilmselgelt jäi suvine komplekteeritus kehvaks ja nüüd saaks seda parandada.kahjuks ilmselt seda ei juhtu,aga eks me teadsime ette seda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustsellesmõttes, et tõsiselt arvasid, et tuleb olulisi täiendusi?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVabandust, et kõrvalt peotäie soola veel peale viskan, aga järgmine loogiline samm Wengeri poolt - kui nägu kõver, siis ikka ju peegel süüdi.
Minu arvates võiks talvine aken olemata olla ja näiteks suvine aken pisut kauem avatud olla.
Kommentaar
-
pikalt ei ole kahjuks aega lahata, aga ma ütleks, et ta otsib välja negatiivsed küljed.
lugesin ka seda Newcastle'i osa, aga kogu jutt mõjuks paratamatult adekvaatsemalt, kui tal endal oleks tõesti tasakaalus ja korralikult komplekteeritud meeskond. praegu jääb mulje, et mees on lihtsalt võtnud pähe mõtte "talvel normaalseid mängijaid ei saa", mis tegelikult ei vasta absoluutselt tõele. kas või näiteks see punkt, et müüakse vaid neid, kes pole praeguses klubis rahul. mis selles siis täpsemalt halba on?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kusjuures ma täiesti reaalselt lootsin, et vähemalt 1 tasemel mängija tuuakse vähemalt sisse, sest meeskond ei ole piisaval tasemel komplekteeritud.
Aga rääkides siis ka asjast - täna on võimalus näha Wilshere esimest korda platsile jooksmas kaptenina, sest väljas on nii praegune kapten kui ka asenduskapten. Samuti näeb loodetavasti üle pika aja ka väljakul Rozzat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar