Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Rääkides olulisematest teemadest elik tänasest mängust siis Gibbs on 4-6 nädalat väljas (sama mis eelmine nädal), Vermil on ikka ankle injuryga väljas, Kosil oli lubav test kuid kindel ei saa olla, et mängukõlblik on. Samuti on Coq suht kindlalt väljas. Ramsey should be ok.
Walcotti kohta ei räägitud midagi, vast ei saanud siis koondise eest nii väga haiget.
Niisiis võimalik, et täna on keskkaitses Miquel või Squib. Äärmisel juhul lausa Sagna ning Jenks äärel (Wenger ise tõi selle võimaluse välja üllatavalt).
Positiivsust ka postitusse: Gervinho ei ole koosseisus ning puhkab Aafrika karikast.
Igaljuhul täna paluks siis kolme punkti!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustSandikopikas suurklubi jaoks. Arvestades kui alju mängijaid meil koondistes on.
Üldse võiks koondise esindamise proffidele ära keelata. Jätaks selle amatööride lõbuks
Aga eks diehard klubifanattide jaoks ole need rahvusvahelised mängud jätkuvalt kui kaitseväes ajateenimine ja sõpruskohtumised kui 'mõttetud' reservõppused. Ning praegune arutelu meenutaks justkui lätlase näpu viibutust, et no nahhui teil seda jama vaja..
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustKaks väga erinevat asja on võrrelda EMi ja Meistrite Liigat minu arust. Miks? Sest antud võistlused on väga hästi sobitatud sisse mängude graafikusse. EM-il see, et knock-out faasis ühe eksimuse pärast kotid kokku pakitakse on paratamatus ja hetkel kõige parem variant. Kas oleks mõeldav, et EM-il või MM-il mängitakse alagrupis iga vastasega kaks mängu ja samamoodi ka knock-out faasis? Kui pikaks antud võistlus kujuneks?
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustSeltsimees wordprez! Lihtsalt teadmiseks, et moderaatoritel on silmad ka selja taga, mistõttu tuleb kustutatud lubadused samamoodi täita
Algselt postitas Katk Vaata postitustWhat was lé promisé?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKust sellised idioodid tulevad? Tõsiselt suur küsimärk, et kas psühholoog on, siis tõesti niivõrd kallis lõbu vanemate jaoks?
Aga kurat ma ei käi teiste kohta lollusi räuskamas. Ja ma ei talu kui mingi imik ( vähemalt foorumi mõistes) mind idioodiks sõimab ja psühholoogi juurde saadab. Saa täiskasvanuks või ole vait, kui midagi peale lolluste öelda ei oska.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustTekkib see küsimus sinu kohta. Ole meheks ja mine ise psühholoogi juurde vajadusel võin mõne leida. Minul on juba aastaid oma arvamus, et koondised ja eriti koondiste sõprusmängud on mõttetus. Vanad olijad teavad mu antud seisukohta juba ammu aga ma ei suru seda seisukohta kellelegi peale ja vaatan ise ka eesti koondise tegemisi ikka. Ja saan aru et mõne jaoks on koondis hirmus tähtis.
Aga kurat ma ei käi teiste kohta lollusi räuskamas. Ja ma ei talu kui mingi imik ( vähemalt foorumi mõistes) mind idioodiks sõimab ja psühholoogi juurde saadab. Saa täiskasvanuks või ole vait, kui midagi peale lolluste öelda ei oska.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustIse ajad oma kuradi lapsekingades olevat debiilset arvamust välja.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustIse ajad oma kuradi lapsekingades olevat debiilset arvamust välja.
See, et minu arvamus ei ühti sinu omaga ei tähenda, et see tingimata lapsekingades on. Kelle meelest on koondis tähtsam, selle meelest on, kelle meelest mõttetu selle meelest on mõttetu. See ei tähenda et emb-kumb osapool kohe idioot on või lapsekingades.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMille poolest lapsekingades ?
See, et minu arvamus ei ühti sinu omaga ei tähenda, et see tingimata lapsekingades on. Kelle meelest on koondis tähtsam, selle meelest on, kelle meelest mõttetu selle meelest on mõttetu. See ei tähenda et emb-kumb osapool kohe idioot on või lapsekingades.
Kommentaar
-
Mis mõnitamist küll inimesed igal pool välja loevad Jumal küll. Ma miskipärast arvan et amatööride poolt peetavad koondiselahingud võiksid ehk tulisemadki olla kui proffide omad. Aga noh vaatenurgad on erinevad. Mingi mõnitamisena see küll mõeldud ei olnud. Võibolla natuke naljaga pooleks küll aga kindlasti mitte mõnitamisena.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar