Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustVideo on maha võetud, saaksid mõne muu lingiga sama video panna?
Kommentaar
-
Algselt postitas Balian47 Vaata postitust
Meeldiv on muidugi tõdeda, et ka Totts'i liinid pole raudkindlad enne nende järgmist kohtumist.
Kommentaar
-
mis mõttes kauem? arvad sa tõesti, et praegune arsenali meeskond suudab allianz arenal vähemalt kolm ära lüüa ja oma puuri puhtana hoida? ma olen juba aastaid arsenali poolehoidja olnud aga kaine mõistus ütleb, et selline asi pole hetkel lihtsalt reaalne. äärmiselt kahju, et sel aastal ühtegi inglise klubi isegi veerandfinaalis ei näe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Long John Vaata postitustArsen ütles, et meil on head võimalused Baierni vastu!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Usmanov on jätkanud aktsiate nokkimist ja saavutanud selle kunagi olulise 30% piiri (omal ajal tähendas see nõuet teha pakkumine ülejäänud aktsiate ostuks) ehk omab nüüd 18666 aktsiat. Raske on näha põhjust, miks ta neid ükshaaval kogub. Kui ta just ei oma infot, et Kroenke lõpuks ikkagi kogu poti talle müüb ja siis on tal 100%.
Kommentaar
-
Enne Bayerni mängu mõned väikesed kuulujutud, mis mul on silma jäänud:
1) otsime väravavahti endale ja Victor Valdez on meie üks sihtmärkidest. £8.7m oleks tema väärtuseks.
2) Alex Song on õnnetu Katalaanide juures ning otsib võimalust Põhja-Londonisse tagasi tulemiseks. Wenger seevastu aga ei ole nii väga huvitatud sellest, sest kahtleb Songis peale seda kuidas ta käitus treeningutes enne kui Barca ta ära ostis. Pigem tahab Wenger panna kogu enda jõu Victor Wanyama peale, kellele lubatakse teha pakkumine väärtuses £10m.
3) Wenger otsib veel kaitsjat Inglismaalt ning hambusse on jäänud City mängija Micah Richards.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustEnne Bayerni mängu mõned väikesed kuulujutud, mis mul on silma jäänud:
1) otsime väravavahti endale ja Victor Valdez on meie üks sihtmärkidest. £8.7m oleks tema väärtuseks.
2) Alex Song on õnnetu Katalaanide juures ning otsib võimalust Põhja-Londonisse tagasi tulemiseks. Wenger seevastu aga ei ole nii väga huvitatud sellest, sest kahtleb Songis peale seda kuidas ta käitus treeningutes enne kui Barca ta ära ostis. Pigem tahab Wenger panna kogu enda jõu Victor Wanyama peale, kellele lubatakse teha pakkumine väärtuses £10m.
3) Wenger otsib veel kaitsjat Inglismaalt ning hambusse on jäänud City mängija Micah Richards."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar