Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Lisaks (lingid tulevad googeldades kätte kes huvitatud gossipist):
1. Peaskaut Grimandi olevat reedel vaatamas olnud Pierre-Emerick Aubameyangi, ründajat St. Etienne'ist.
2. Wenger olevat käinud isiklikult kohtumas ründaja Yaya Sanogoga, kes hetkel mängib Auxerre'is ja kelle leping suvel lõppemas on.
3. Kaitseprobleemide lahendamiseks soovime me osta Swansea kaptenit Ashley Williamsit.
4. "Uus Nicklas Bendtner" (ma tõesti ei tea miks keegi peaks tahtma seda olla) Andreas Cornelius, hetkel mängib FC Cogenhagenis, soovib meiega liituda ning meie omakorda oleme korduvalt teda skautinud.
5. Sagna asendajaks paremkaitses pakutakse Sebastien Corchiat, taaskord Ligue 1st, Sochaux.
Ainuke keda ma tõsiselt ei taha kõikidest nendest juttudest on Valdes. Andke mulle Begovic 10x ennem kui me hakkame üldse kedagi ostma Szczesny asemele/abiks/motivaatoriks.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTaaskord Ligue 1st.
Ainuke keda ma tõsiselt ei taha kõikidest nendest juttudest on Valdes. Andke mulle Begovic 10x ennem kui me hakkame üldse kedagi ostma Szczesny asemele/abiks/motivaatoriks.
Begovici võtaks pea iga Premieri klubi praegu. Seega ei usu, et Arsenali hammas talle peale hakkab.
Valdesi võiks Reinaga ühte patta panna. Ehk siis head väravavahid, kuid ilmselt ei suudaks poolakat pingile mängida. Samas tundub, et seda just uuelt potensiaalselt puurisuule tulijalt oodatakse.
Ja kuulujuttudest veel niipalju, et Bendtnerist olevat Hamburg huvitatud. Ei tahaks küll toredale klubile nii teha aga...
Kommentaar
-
Henry Winter @henrywinter
Jack Wilshere's a doubt for #afc trip to Bayern Munich with a slight ankle sprain.
Geoff Arsenal @GeoffArsenal
Change of keeper for Weds, Jack is NOT in the squad, Gibbs is back.
Lukas-Podolski.com @Podolski10
Not 100% recovered yet, nothing serious but a small injury, very annoying. I miss the lads and my #BestFriend of course the #Football
Võimatu on veel võimatum.
Kommentaar
-
Change of keeper? Dropped või vigane? Kui vigastust ei ole siis küll suht idiootne otsus, vaatamata mõnele eksimusele siiski pika puuga parim väravavaht klubis. Mannone ja Fabianski ilmselt lahkuvad ka suvel. Jacki vigastusest muidugi kahju, aga viimased mängud oli ta liimist lahti ja võib olla kogenud Rosicky ei olegi väga paha valik #10-t mängima sellises tähtsas mängus. Podolskit oleks muidugi väga vaja.
EDIT:
Geoff Arsenal @GeoffArsenal
Oh dear. Jack's season could be over. Hearing its ankle ligaments.
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTeam News: Sagna, Wilshere & Podolski all RULED OUT of Arsenal trip to Munich. Fabianski to start in goal!
Jacki vigastus siiski '3 nädalat'. Arvestades puudujaid siis homme ilmselt kerge olema ei saa seda mängu vaadata.
See Jacki 3 nädalat võib meie puhul väga vabalt 10 kuud olla (a la Vermaelen, Rosicky, Diaby etc)
Kommentaar
-
Algselt postitas OhDoBeGooner Vaata postitustKust see info jooksnud on et santi ja walloctt restitakse ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar