Täitsa muhe, parem kui "OxTV" või "Woijcech vs" olid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
No Geoff rääkis talvisest 'Mystery 30m bid'ist. Samas on ta ka asju täppi pannud (Theo allkirjastatud leping ning ka Cazorla sisse toomised olid tema poolt vist esimesena välja toodud).
Igaljuhul asi nagu ikka twitteriga. Usu või ära usu, enda teha kõik. Meie läbirääkimiste suhtes vist ei tasu enne midagi uskuda kui .com'is on asi uudisena üleval.
PS mina sellist säutsu tal leida enam ei suutnud.
Kommentaar
-
Geoff on nö. "staarITK" - kui tema midagi ütleb siis massid hulluvad ja foorumites/twitteris jätkub juttu kauemaks. Lisaks Katku mainitule oli ta ka esimene twitterisource kes Nachot mainis näiteks 31. hommikul. Kas ja kuidas ta infot saab ei oska öelda, aga üldiselt tema ja @DeanLDN22 (endine @AFCAMDEN) räägitul mingisugune source paistab olevat, kuigi väidetavalt pidi klubi kõikide ITKde allikaid teadma ning aeg-ajalt oma tahte järgi ka valeinfot sinna söötma kui vaja (kas jälgede segamiseks või näiteks hooaja piletite müügi elavdamiseks?). Ehk iga inimese oma asi kui tõsiselt võtta tahab neid. Enamus tuntud bloggereid/AST membereid twitteris aga paistavad nende infoallikat tunnustavat. Muideks ta mainis eile õhtul ka veel seda talvise akna "£30m mehe" kohta lisaks Joveticile:
Geoff Arsenal @GeoffArsenal
And we are still in for the 30m man.
Germangunners @Germangunners 12h
Hearing some stuff about a German central defensive midfielder. Working on confirmation. Will keep you posted.
Germangunners @Germangunners 12h
Yes it's about L.Bender. No concrete info yet.When I get something I think is reliable I will share. Otherwise not.Rumours don't help anyone
Germangunners @Germangunners 2h
Here's the link regarding my last RT. Arsenal Lewandowski interest: http://www.ruhrnachrichten.de/sport/...t11635,1957951 …
Germangunners @Germangunners 2h
Ruhr Nachrichten are a reliable source with close relations to Dortmund.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Järgmise hooaja pileteid on vaja ju kuidagi promoda."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustJärgmise hooaja pileteid on vaja ju kuidagi promoda.
Kommentaar
-
Viimastel päevadel on tõesti põnevaid infokillukesi liikuma hakanud. Siinkohal võib vaid Marvi jutule takka kiita, et Geoff ja Dean on ilmselt ühed usaldusväärsemad twitteris info jagajad.
Mis Lewandovski juttu puutub siis tema allkirjale võib Arsenali jaoks konkurents veidike liiga kõvaks minna. On näiteks ju üsna tõenäoline, et Dzeko lahkub Cityst just Saksamaale. Ja miks mitte ei võiks see Dortmund olla. Manchesteri klubidega rahapakkide loopimises võistelda paraku ei saa.
Seetõttu olen seda meelt, et peamine sihtmärk selles vallas ikka on Jovetic. Tore muidugi, et mitut rauda üritatakse tules hoida.
Küll aga usun jätkuvalt, et Saksamaalt klubisse mõni mees ikka tuleb. Selles valguses teevad Benderi jutud meele täitsa rõõmsaks.
Kommentaar
-
Mulle endale meeldib ka veel jutt Maxime Gonalonsi ostmisest Lyonist. Küll nõrgem liiga aga statistiliselt tundub rohkem selline mängija kes meile sobiks - söödab rohkem, täpsemalt ning kaugemalt ja ülejäänud elementides on enam-vähem võrdne või isegi natuke parem. Ei vaata Leverkusenit ega Lyoni piisavalt palju, et süvakuti neid mängjaid teada ja tunda, aga kui üks neist kahest tuleks nö. Diaby asenduseks siis ma oleks väga rahul. Capoue on kolmas kellest sellel positsioonil räägitakse, aga pigem ei - paistab natuke kohmakas ja robustne mängija olevat meie jaoks, jätaks Newcastle'ile pigem.
Gonalons
Tackles pg - 3.8
Interceptions pg - 3
Fouls pg - 2
Clearance pg - 1.6
Aerial Duels Won pg - 1.6
Pass Accuracy - 88
Avg Passes pg - 66
Dispossessed pg - 1
Long Balls pg - 7.2
Lars Bender
Tackles pg - 4.3
Interceptions pg - 2.7
Fouls pg - 1.7
Clearance pg - 1
Aerial Duels Won pg - 1.5
Pass Accuracy - 79.7
Avg Passes pg - 46
Dispossessed pg - 1.5
Long Balls pg - 1.9
Capoue
Tackles pg - 2.4
Interceptions pg - 2.4
Fouls pg - 1.9
Clearance pg - 5.1
Aerial Duels Won pg - 3.4
Pass Accuracy - 80.3
Avg Passes pg - 64
Dispossessed pg - 1.3
Long Balls pg - 7.1Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Ausalt öeldes kui toodakse sisse Bender/Gonalons oleks igate pidi rõõmus kuna see tähendab, et ei loodeta enam Diaby peale ega jäeta ka Denilsoni alles kui too naaseb.
Lewa fenomenist ma aru ei saa. Sellises Dortmundi satsis lööks isegi Carsten Janker väravaid. Miks teda kõik tahavad? Minu arust tunduvalt paremaid ründajaid saadaval.
Tänasest mängust. Must win nagu ikka viimasel ajal (kuni hooaja lõpuni). Ehk minnakse sama isukalt peale kui viimastes mängudes, siis peaks 3 punkti ka tulema. Algrivistust ei oska isegi väga prognoosida. Rozza, Poldi, Ramsey hulgast üks jääb pingile. Vasakkaitse on ka lahtine.
Ehk midagi sellist tuleb:
Fabianski
Sagna-BFG-Kos-Nacho/Gibbs
Arteta-Ramsey/Rozza
Gervinho-Santi/Rozza-Santi/Poldi
Giroud
COYG!
Kommentaar
-
Huvitav, et teine poolakas ei mahtunud isegi pingile!?
Aga muus osas ilma üllatusteta, välja arvatud see, et poldi pingilt alustab.
Arsenal: Fabianski, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Gervinho, Giroud
Subs: Mannone, Vermaelen, Jenkinson, Gibbs, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, PodolskiMind That Gap!
Kommentaar
-
Kuigi juhime peale esimest poolaega 1:0, siis mina väga selle mänguga rahul ei ole. Liiga palju tehakse vigu meie poolt ning väga ohtlikutest kohtadest ka veel. Positiivsena jäävad silma mõlemad äärekaitsjad, BFG, Gervinho ja Rozza (btw hea värav). Koscielny üks olukord jättis mul lausa südame seisma hetkeks (olukord, kus ta jalaga virutas meie kastis vastasele). Ja Ramsey - mida kuradit! See tuleb ära lüüa.
Ehk teine poolaeg tuleme paremini peale ja saame vähemalt ühe värava juurde. Fabianski on hea (peale paari puterdamise).
E: Ära tuli ikkagi. Per sa vana loll loom - seda poleks küll pidanud tegema. Peale punast kaarti oli pidev surve peal. Õnneks oli meil õnne, et Lukaku ei suutnud ära lüüa ja samuti ka Long. Oli õnne!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar