Veits offtopicut, aga au on postitada 1000'le leheküljele siin teemas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Arsene WengerOleme endiselt heal positsioonil, kuid peame võitma järgmised mängud. Võime mõjutada vaid enda tulemusi
Ees on ootamas viimased 5 mängu: Fulham (A), ManU (H), QPR (A), Wigan (H), Newcastle United (A). Ise näen, et võidetavad meeskonnad on kõik peale ManU, samas see mäng on meie põllu peal nii, et võiks südi vastupanu osutada. Eriti rasked mängud minu arvates tulevad Newcastlega ja Fulhamiga. QPR ja Wigan on liiga punased laternad ning nende alistamine ei tohiks olla raske. Maksimaalselt tahaks näha meid saamas 13 punkti, kuid reaalsem number oleks 12. Põnev lõpp tulemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustHooaja lõpus relegatsioonijoone kohal olev Wigan=tala kas või top 4 tiimidele
Kommentaar
-
Ja samamoodi ei taha meie neil lasta seda teha, niiet motivatsiooni peaks mõlemale jaguma. Rääkides võõral platsil veel millegi toreda kordasaatmisest siis mulle meeldiks QPRi allaminek kindlustada nende koduplatsil ja vaadata 'Arry twitchimist Championshipile mõeldes.
Igatahes Fulham oli eile sitt, niiet võime kindlad olla, et laupäeval võtavad nad jalad kõhu alt välja ja annavad meile kõvema lahingu kui sinistele. Viimasel ajal on nad meie jaoks ebamugav vastane olnud - kui ma nüüd õigesti mäletasin ja vaatasin siis viimane võit nende vastu oli 2010 aasta detsembris kodus. Vahepeal oleme 3x viigistanud ja korra kaotanud. Aga nagu öeldud siis viik Evertoniga pani meid 'must-win' olukorda, kuna Unitedi mängust selle hooaja tulemuste põhjal viigist enamat oodata oleks väga suur üllatus.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Shansud, et 1000 tuleb täis? Over/under 50%?"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Pigem over. See hooaeg on veel 5 mängu, ehk et kas järgmine hooaeg tuleb 45... Pigem ikka tuleb, kui miinimumpakett on 38 liigas, 1 kummaski karikas ja 2 ELi kvalifikatsioonis."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustPigem over. See hooaeg on veel 5 mängu, ehk et kas järgmine hooaeg tuleb 45... Pigem ikka tuleb, kui miinimumpakett on 38 liigas, 1 kummaski karikas ja 2 ELi kvalifikatsioonis.
Või vähemalt 2 CL kvalifikatsioonis..
Kommentaar
-
Täitsa kahju kohe Fabianskist, nagu korduvalt öelnud olen siis minu arust on ta kindlasti parem väravavaht kahest poolakast aga vigastused on need, mis nähtavasti ta Arsenalikarjäärile lõpu teevad. Eelmine pikem jada meeskonnas lõppes tal pika vigastusega ja nüüd siis jälle. Arvestades, et mehel suvel kontraht nullpunkti jõuab, on täiesti tõenäoline et tuleb adjöö öelda ja edasi vaadata. Chesney võtku parem oma jama kokku. Teist korda naeratab lady luck konkurendi vigastuste näol ta õuele, oleks aeg haarata sellest võimalusest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar