Algselt postitas Calva
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustUnited võib tulla meie juurde tiitlit kindlustama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Cesc Vaata postitustKas mitte peale City tänast kaotust, ei saa ManU tiitlit kindlustada Aston Villa vastu?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Ametlik link appeal'ist ka juurde
Minu silmis ainuõige otsus. Isegi kui FA seda otsust mingil põhjusel ei tühista siis mängukeelule juurde nad ei saa keerata. Sellise "vea" eest vähemalt mitte. Kui keeravad siis on lihtne piisav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAmetlik link appeal'ist ka juurde
Minu silmis ainuõige otsus. Isegi kui FA seda otsust mingil põhjusel ei tühista siis mängukeelule juurde nad ei saa keerata. Sellise "vea" eest vähemalt mitte. Kui keeravad siis on lihtne piisav.
Kommentaar
-
Ma südamest loodan, et apellatsioon on edukas ja ta on lõpumängudeks ikka kohal."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustMa südamest loodan, et apellatsioon on edukas ja ta on lõpumängudeks ikka kohal.
Kommentaar
-
Poldi tundub selline poolvigane vm, et teda algrivistusse ei panda. Vahepeal käisid ka jutud, et tal on peale hooaja lõppu mingisugune noa alla minek. Seega ette oleks valikus HFB, Gervinho ja Walcott. Iga päev, iga kell, igas asendis tahan näha enne Giroudi ees võitlemas kui Gervinhot või Walcotti. Ainuke õige ründaja neist. Esimese hooajaga siiamaani 17 väravat on täitsa ok tulemus. Muidugi võiks rohkem olla, kuid seda ei hakka lahkama. Lisaks on ta andnud ka nii mõnegi olulise assisti.
Mina seega loodan, et FA saab aru, et oli vale otsus ning ta saab meid allesjäänud mängudes aidata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar