on üsna ilmne, kuhu Arsene ilmselt see suvi shoplema läheb.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustGeoffrey Kondogbia? Üks kõrgemalt hinnatumaid noori kaitsevaid poolikuid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustGeoffrey Kondogbia? Üks kõrgemalt hinnatumaid noori kaitsevaid poolikuid.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Muidu, mida seltskond arvab nenedest valdesi juttuduest. Ma isiklikult ei ole Barcelonat peaaegu üldse mängimas vaadanud, seega ei oska tast midagi arvata. Kui osasid kommentaare vaadata on vana nagu ilge sõnnik, samas on ilmatuma aja Barca eest mänginud. Mulle tundub, et tahab keskkonnavahetust ka selleks et neile sõnniku juttudele lõppu teha.
Kommentaar
-
Noh Reinal on minu silmis hinna ja kvaliteedi suhe ikka väga paigast ära. Aga uut väravahti thaks klubis näha ja korralikku, mitte mingit pussu, kes ostetaks hirmust, et korralik Chesney ära tapab. Kui tapab siis polnud lihtsalt piisavalt hea - competition esikinda koha peale poleks üldse paha.
Kommentaar
-
Valdes - ei aitäh.
Kui minnakse kiipri järgi siis palun leidke ja ostke mõni asjalikum.
Eilegi näitas oma klassi: Esimese värava tõrjus/imes lihtsalt väravasse.
Minu poolest võtku kasvõi Jussi oma karjääri lõpuni kui kardetakse Chesney karjääri pärast. Vana on väga hea ning annaks kindlasti Chesney mängule palju juurde.
Siiski eelistaks mingit korralikku ja pikaajalisemat täiendust. Adler oleks minu silmis hea valik, kuid ega ei ütleks ära ka nt Begovicist või J.Cesarist.
Oeh, Football Manager...
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustJ.Cesar.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Adler oleks ka väga korralik valik, kogenud ja ennast tõestanud mees. Mignolet' kohta mul arvamus puudub aga ma nagu mäletaks tema esimesest hooajast paari korralikku kala. Julio Cesar seevastu ei paku üldse pinget.
Vajadus number üks on ikkagi ründaja ning kuna kuulukate kohaselt üks suurem 'merry-go-round' suvel lahti läheb nendega siis mul on paaniline hirm, et kui suured poisid söönud siis meile ei jää midagi. Juttude järgi on liikvel: Gomez (Chelsea), Lewandowski (Bayern, Manu), Ibra (Juve), Cavani (PSG), Falcao (Manu, Chelsea), Dzeko (Dortmund), Rooney (PSG) ja Jovetic (Arsenal, City, Juve) - ma loodan, et me suudaks neist hetkel kõige madalama profiiliga mehe ehk Jovetici kuidagi ära nihverdada aga hirm on suur, et äkki kellegil nendest rahabossidest kukub mingi parem diil ära ja siis minnakse tema kallale. Üldse ei tahaks seal "teises astmes" ringi hakata vaatama mingite Remyde ja Negredode vahel.
Jovetic, Gonalons ja näiteks siis Adler oleks perfektne suvi minu silmis.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar