Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustJa teine pool Poldi mittehüppamise kala. Lööjal polnudki erilist rolli.
Kommentaar
-
MA ikka süüdistaks küll veidi. Nii müüri paigutuse reageeringu kui tõrjega oleks saanud paremini teha. Õnneks rehabiliteeris ennast teise poolaja tõrjega.
Õnnelik tulemuse üle olen ma väikesest irinast hoolimata. Täitsa küsimus, kes võiks ründes alustada tooni vastu - Podolski kes oskab lõpetada aga on tänu vigastusele suht kasutu üldmängu jaoks või Giroud kes aitab mängule kaasa aga ei saa väravale pihta?
Või hoopis mõlemad. Mina siiralt ei tea.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitust37 vooru järel paremusel teine kaitse. Teine.
Ning üldse oleme kümnes mängus peale seda sisse lasknud 5 väravat.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMA ikka süüdistaks küll veidi. Nii müüri paigutuse reageeringu kui tõrjega oleks saanud paremini teha. Õnneks rehabiliteeris ennast teise poolaja tõrjega.
Õnnelik tulemuse üle olen ma väikesest irinast hoolimata. Täitsa küsimus, kes võiks ründes alustada tooni vastu - Podolski kes oskab lõpetada aga on tänu vigastusele suht kasutu üldmängu jaoks või Giroud kes aitab mängule kaasa aga ei saa väravale pihta?
Või hoopis mõlemad. Mina siiralt ei tea.
Suure Olly bänni kaeblemise eest ei pikendatud?.. ja mis maailmas see Scscscscney ämber oli? Suurepäraselt löödud karistuslöök.
Kommentaar
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustSuure Olly bänni kaeblemise eest ei pikendatud?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Iseenesest sobiks mulle Poldi äärel ja Giroud keskel, aga vaadates eilset Santi mängu, siis las jääda ta sinna "vasakule" äärele. See aga tähendab tõesti, et üks eelmainitud ründajatest jääb pingile. Kas Wenger lükkab Podolski külma kõhuga pingile? Näis. Ega suurt vahet pole, niikuinii see tipuründaja Newcastle vastu väravat ei löö.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustAinuke küsimus kas Arteta koha saab omale alavormis Jack või Rosicky?
--------Poldi/Giroud
Santi-----------------Theo
----------Rosicky
-------Jack----Ramsey
Poldi äärel, Santi-Rosicky-Ramsey keskväli oleks minu arvates liiga õhuke.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJa Gala kuna Sneijder ja Porto kuna ükskõikkes.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustArsenal have conceded only 1 goal from open play since Spurs away. 2 months ago. Amazing.
Ning üldse oleme kümnes mängus peale seda sisse lasknud 5 väravat.
Kui vaid Wenger oleks varem otsustanud Koscielny kapteni asemele vahetada..
..no kas just midagi drastiliselt muutunud oleks, aga ma arvan, et top4 oleks juba kindel ikka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar