Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Noh kui ametlik kinnitus ja info klubide poolt üles tuleb sisi on ka piletite osas selgem info.
Muidu võid lisaks .comile ka soome www.lippu.fi lehel ja staadioni enda leheküljel silma peal pidada http://www.stadion.fi/tapahtumat.
Mulle meeldib Henry jutt Arsenali kohta, mis praegu Sky Sportsilt kordusena uudistes jookseb. Täpsemalt siis S
selle kohta, kuidas Arsenali mehed riietusruumis 4 kohta tähistasid
Krt pole mingit henry juttu kuulnud aga ütleks niipalju et aitab juba sellest 4 da koha tähistamsie jogast. Suures plaanis võibolla jah ei ole midagi väga tähistamisväärset. Aga arvestades, et välja kujunes pikk ja pingeline heitlus selle õnnetu 4 da pärast siis ei näe ma midagi halba selles, et seda tähistati ja niimoodi veidi pingeid maha laadiditi. Kurat ei ole ju nii nagu oleks klubi paraadi teinud ja DVD välja andnud. Lihtsalt väike pralle riietusruumis ja käte vehkimine väljakul. jõle asi küll.
Edit : lugesin nüüd Henry jutu ka üle: Selles osas tal õigus muidugi et Tottenhamile ära tegemine on igal juhul tähtsam
Oh õigus - selline mees oli ka veel olemas. Tema kolib poolkaitsesse, sest uut DMi me niikuinii ei osta . Säästumajandus ikkagi. ega ta seal hullem ikka ei ole kui keskkaitses.
Skrtel - Ei aitäh. Ei saa aru kuidas ta peaks meid tugevdamagi, kui ta just ei tule uueks hooajaks 4ndks valikuks. Ma isegi ei saa aru miks meil Williamsit tarvis, mees tundub pigem backup valik juhuks kui Per puhkust vajab/katki on. Meil ei ole vaja pinki tugevdada vaid algrivistust (sellega automaatselt kaasneb ka pingi tugevdamine kuna eelmine algrivi mees jääb pingile)
Tohoh - kas Skrtel on nii kehva siis ?
Sellisel juhul peate Djorou vastu võtma, et asi aus oleks.
Ei. DJ'd sinna küll ei annaks. Ega ka kuhugi mujale Inglismaale. Pärast saab veel oma 2010/11 aasta vormi tagasi ning seda oleks küll kaunis halb vaadata kui ta seda Inglismaal teeks.
Saksamaa on palju toredam ja reaalsem valik.
Kommentaar