Eesti piletid vist tuuaksegi enamus täna ära. Ka minul käes.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustIlus. Chamakh PEAB lihtsalt minekul olema sel juhul.
Huvitav, et Sagna osas on kõik vaikne ja tuurile võetakse kaasa. Ei ole kuulda olnud, et uue lepingu osas mingeid arenguid oleks toimunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMa arvan, et Sagna mängib lepingu lõpuni ja läheb bosmaniga. See lahendus peaks kõigile sobima - tema saab veel ühe priske bosmani järgse lepingu ja meie ei pea see suvi uut paremkaitsjat otsima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustSiis võiks näha seda, et Jenkison saaks PL või Championshipi meeskonda laenule, kus tal oleks võimalus kogeda stabiilset mänguaega, et järgmine hooaeg see paremkaitsja koht täita. Kuigi see on vist päris suur unistus.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustJa saab ilmselt Vähemalt sama palju mängu kui Sagna, kui mitte rohkem
Kommentaar
-
Kui me Jenksi välja laenaksime, siis oleks meil ainult üks paremkaitsja algavaks hooajaks ja seda oleks liiga vähe. Seega on laen välistatud, pealegi ma siiralt usun, et valmistudes eluks peale Sagnat saab ta see hooaeg stabiilsemalt mänguaega - ilmselt roteeritakse samamoodi nagu Gibbsi ja Nachot. Samuti ma olen kindel, et tuleval aastal tuleb keegi uus juurde kui Sagna lahkub või siis tõuseb Bellerin aste kõrgemale.
Kommentaar
-
Algselt postitas vaftre Vaata postitustAW "it's true I have money to spend, but I would rather keep it then waste it on the wrong player"
AW "we are not close to signing anybody, when we have something to tell you don't worry we will"
Wenger olevat seda öelnud enda viimasel pressikal Jakartas.
Aga uudist ka: Gervinho set for Roma medical.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Aga uudist ka: Gervinho set for Roma medical.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar