Praegu pole mõtet spekuleerida. Homme pidi ta teada andma, kus ta tulevikus mängib jne.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMa ei ole kindel, et me tegelikult üldse teda tahtsime.
Sry ei oska pilti otse postitada oma lolli windoosaga
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitusthttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...70233732_n.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitusthttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...70233732_n.jpg
Ja ühe pildi panen ma ise ...
Bendtner näeb välja nagu joodik, kes on rentslist välja tõmmatud, puhtaks pestud ja on nüüd taastumas.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustBendtner näeb välja nagu joodik, kes on rentslist välja tõmmatud, puhtaks pestud ja on nüüd taastumas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustBild confirms that Wolfsburg have signed Luiz Gustavo for €15M
Kommentaar
-
Algselt postitas vaftre Vaata postitustEhk vähemaga kui Arsenal pakkus?
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustMillel põhineb info, et Arsenal midagi pakkus?Supplies!
Kommentaar
-
See suvi on siiamaani olnud täielik farss ikka. Wenger nägi, et mehed suutsid 3:1 võita $hittit ja usub, et laseme nende meestega hooaja lõpuni Meistrite Liigat, karikasarju ja inglise liigat. Samas kaks nädalat on veel aeg aja eks näis kes siia pudenema hakkavad.
Esimese mänguni on samas aega ainult 2 päeva! Positiivse koha pealt meeldis mulle eile Walcotti ja Chamberlaini mäng. Kuna esimest poolaega ei näinud, siis ei oska kommenteerida millega sai hakkama Wilshere. Nagu ka Walcott sai Cazorla sai jala valgeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustAjakirjandusel! Kirjutati, järelikult nii on. Isegi Grauniad kirjutas ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustLigue2‘s mõnda prantslast ei püüda saada?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar