Algselt postitas Katk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustSelle video kohta küsiks, et mis kuradit kõigil BFG vastu on? Keskkaitses korralik organisaator ning toob teistes paremad küljed välja. Eelmine hooaeg oli väga korralik. Aga imselgelt oleksid igasugused Roger Johnsonid, Scott Dannid ja Matthew Upsonid paremad mehed olnud eksole Carra. Eriti kuna nad on Inglased.
Kommentaar
-
Algselt postitas realking Vaata postitustja selle paigapidavust saab kevadel näha. Aga ma tulen seda nina alla hõõruma kindlasti. Panin juba kalendrisse kirjaHumbles are deer entrails and when venison was the sole preserve of the English aristocracy ,the poor peasants were given the entrails ,the guts or whatever you call the nasty bits !!
Retsepti saad siit, ära siis unusta seda siia hooaja lõpus sööma tulla, eksole. Ma miskipärast kardan, et kalender kaob ära ja pirukas jääb söömata. Selles ma muidugi ei kahtlegi et sa siia kekkama tuled, kui sitt tõepoolest fänni peaks tabama.
Mis BFG-d puudutab, pole ime et tal väga palju fänne pole. Pikk, aeglane ja kohmakas. Kõik tema plussid tulevad alles sügavamal vaatlemisel välja.
FYI, Arsel oli eelmise hooaja premmi paremuselt teine kaitse. Härrad sky stuudios kasutasid muidugi jälle võimalust täie rauaga Arsele sisse lennata. Paari punktiga olen muidugi nõus - transferid oled ammu tehtud pidanud olema ja meeskond kisendab juba aastaid ühe korraliku DM-i järgi. Meie haavatavus kontratel on murettekitav. Oh well, aastaid olime hädas standardolukordadega. Selle asja tundub olevat joonde saadud, nüüd siis need kontrad vaja lahti nuputada.
Kommentaar
-
OK we've had a little dip in the last five or six years, but he's a great manager and people who question his ability are ridiculous."
Woah, see on nagu mingi ususekt, varsti jüngrid tõmbavad oranžid pidžaamad selga, käivad lauldes ja trummi lüües mööda Londonit ringi.
Kommentaar
-
Algselt postitas FizZ Vaata postitustmõnel siin on kohe ikka väga igav, õnneks on koolivaheaja lõppu näha.
enne septembri teist nädalat pole mõtet siia küll midagi muud postitada. kõigile oleks justkui kõik ette kuulutatud ja selge.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar