Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustsee oli nunnu
Kommentaar
-
Algselt postitas ZackyV Vaata postitustword! Kuigi Tottenham tekitas lõpuks korraliku surve, suutsime kaitses meeskondlikult hästi panna. Eriti mulle meeldis Ramsey väsimatu töörügamine. Wilshere ilmselt jah ei ole mingi tõsisema probleemiga väljas. Go Gunners!
Kommentaar
-
Algselt postitas vaftre Vaata postitustFlamini on selline korralik no nonsense DM. Mulle meeldib.
Kommentaar
-
Sellist hambad ristis kaitsmist pole ammu näinud. Mängu lõpuks oli 4 fullbacki väljakul. Infarkt kaugel ei olnud, pohmell ka kaasa ei aidanud.
Aga hea mäng ja hea tulemus. FC Baleless hoiti tegelikult, kuni selle Chesney supertõrjele Koshi? kannast rikosheerunud pallile, kenasti kontrolli all. Chesneyle kuni tolle hetkeni oli vist üks tõrja vaid ette näidata. Ülejäänud siuksed poolüritused. Sellel ajal kui Hugo teises otsas endast parimat andis, et totts mängus hoida.
Ja Giroud on ikka täkk, järjekordne ehtne ründaja koll. Kus need tegelased olid, kes siin Soldado-Giroud kihlvedu ülesse tahtsid võtta? Hetkel tundub, et Giroud on 'nailed-on starter', kui homme mingit suurüllatust ei juhtu. Murdock, where u at?
Homme saab põnev vähemalt olema, loodame tõsiseid täiendusi. Paluks mulle üks väravavaht, üks winger, üks ründaja...ja kui juba siis visake üks keskkaitsja ka sekka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar