Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Oleks ikka vinge litakas küll, kui tõsi oleks. Samas ma ei taha hästi uskuda, et Levy seoses Bale'i diiliga mingit klauslit sisse ei surunud, et Real Arsenal'iga ei äritseks see aken.
Ja no siis veel hind... ligi 3x kõrgem hind, kui see, mis Cazorla eest maksti. Tundub lihtsalt ebareaalne. Samas Wenger võiks üle pika aja meeldivalt üllatada ka ju...
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustSamas ma ei taha hästi uskuda, et Levy seoses Bale'i diiliga mingit klauslit sisse ei surunud, et Real Arsenal'iga ei äritseks see aken."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustOleks ikka vinge litakas küll, kui tõsi oleks. Samas ma ei taha hästi uskuda, et Levy seoses Bale'i diiliga mingit klauslit sisse ei surunud, et Real Arsenal'iga ei äritseks see aken.
Ja no siis veel hind... ligi 3x kõrgem hind, kui see, mis Cazorla eest maksti. Tundub lihtsalt ebareaalne. Samas Wenger võiks üle pika aja meeldivalt üllatada ka ju...
Kommentaar
-
Selline tingimus võis vabalt olla. Ja oleks igati loogiline, muidu oleks Bale'i müük päris viimasele minutile jäetud.
Ja Raitsu, Real on juba igaljuhul bitchiks tehtud, kui selline summa välja kotitakse Bale'i eest. Perez oleks valmis paljalt üle staadioni ka jooksma, et Bale endale saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustSelline tingimus võis vabalt olla. Ja oleks igati loogiline, muidu oleks Bale'i müük päris viimasele minutile jäetud.
Ja Raitsu, Real on juba igaljuhul bitchiks tehtud, kui selline summa välja kotitakse Bale'i eest. Perez oleks valmis paljalt üle staadioni ka jooksma, et Bale endale saada.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustKui Özili saate, siis on see küll äga hea uudis, kaldun arvama, et PSG surgib veel asja ära, aga eks näisOlen see kes olen
Kommentaar
-
Suht kindel, et kuhugi on minemas, Reali foorumis teadjamad on välja öelnud, et on minek, kuhu - veel ei tea.
done deal vist ->
Kumail Hasham @Kumailh 2m
Al jazeera sport claiming: Ozil to Arsenal is done deal. £43m, 4 year contract with a salary of £135k before tax.Will be confirmed 4pm 2moro
Kommentaar
-
Algselt postitas vaftre Vaata postitustMängu parim tackle.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar